12:58 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα βίντεο για να γίνει viral δεν χρειάζεται και πολλά πράγματα. Αρκεί ένα πεινασμένο λιοντάρι να τα έχει πάρει στο κρανίο από την πείνα και να πάρει στο κυνήγι μερικούς κατατρομαγμένους τουρίστες.

Συγκεκριμένα, το ζόρικο σκηνικό βιντεοσκοπήθηκε από μια ομάδα σαφάρι στο ζωολογικό πάρκο Atal Bihari Vajpayee, στην περιοχή Μπελάρι, στην επαρχία Καρνατάκα της Ινδίας.

Και ούτε λίγο ούτε πολύ, δείχνει έναν τρομερό 6χρονο λέοντα ονόματι Κεσρί να έχει μανουριάσει άσχημα και να καταδιώκει ένα τζιπάκι.

Από τη δημοσίευσή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, YouTube, στις 11 Οκτωβρίου, το εν λόγω τρομακτικό βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 898 χιλ. θεάσεις κι ανεβαίνει διαρκώς.

Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι του πάρκου, το λιοντάρι τα «πήρε» πολύ άσχημα, όταν ο οδηγός του τζιπ πέρασε με το όχημα πολύ κοντά από το κτήνος, με αποτέλεσμα να το προκαλέσει κι έτσι ν' αρχίσει η καταδίωξη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Νοέμβρη του 2018, μια θηλυκή τίγρης στο καταφύγιο τίγρεων, Tadoba-Andhari, στην επαρχία Μαχαράστρα, πήρε κι αυτή στο κατόπι ένα τουριστικό όχημα.

Μετά το περιστατικό, οι υπεύθυνοι του καταφυγίου εξέδωσαν οδηγίες για τους επικεφαλής σαφάρι και τους τουρίστες να κρατούν ελάχιστη απόσταση 50 μέτρων από τα θηρία εντός του πάρκου.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Ινδία, τίγρης, λιοντάρι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK