15:20 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Βραζιλιάνος φίλος μας έμαθε με το δύσκολο τρόπο το μάθημά του. Δεν παίζεις με τις κατσαρίδες… φίλε! Ειδικά, με βενζίνη!

Ο Σεζάρ Σμιτς είχε ένα μικρό προβληματάκι με τα αηδιαστικά έντομα στην αυλή του, στην πολιτεία Παρανά, στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον Σεζάρ να ανάβει σπίρτο και να το πετάει προς το μέρος της κατσαριδοφωλιάς. Το κάνει μία, το κάνει δύο, το κάνει τρεις και... η κακή του μέρα!

Τα δυο σκυλάκια του παρακολουθούν την όλη φάση λες κι έχουν ψιλιαστεί τι θα επακολουθήσει. Μπουμ... κι όλη η αυλή ανατινάζεται!

Ο Σεζάρ ανάβει σπίρτο και το πετάει προς το μέρος της κατσαριδοφωλιάς. Το κάνει μία, το κάνει δύο, το κάνει τρεις... και η κακή του μέρα!
© Φωτογραφία : Instagram/metropolesdf
Ο Σεζάρ ανάβει σπίρτο και το πετάει προς το μέρος της κατσαριδοφωλιάς. Το κάνει μία, το κάνει δύο, το κάνει τρεις... και η κακή του μέρα!

Αυτό που δεν δείχνει το βίντεο είναι ότι ο Σέζαρ, πρώτα έριξε σπρέι στη φωλιά κι έβγαλε τις κατσαρίδες έξω. Μετά, σκέφτηκε να ρίξει και βενζίνη και στη συνέχεια είπε να το παίξει το «κοριτσάκι με τα σπίρτα»!

Ευτυχώς, ούτε ο Σεζάρ ούτε τα σκυλάκια του έπαθαν κάτι από την γκάφα του Βραζιλιάνου «Σκαθαροζούμη». Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο, βέβαια, και για τις κατσαριδούλες, καθώς οι μικρές «Τερέζες» αποτελούν, πλέον, παρελθόν, όπως και το μεγαλύτερο τμήμα της αυλής.

 

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται εισβολή κατσαρίδων; Τα αγαπημένα μας έντομα αντιστέκονται όλο και καλύτερα στα εντομοκτόνα

Κατσαρίδα «τέρας» διακόπτει ομιλία του Ντουτέρτε - Βίντεο

Tags:
Βραζιλία, έκρηξη, κατσαρίδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK