19:08 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
Videoclub

Η ζωή με έναν λύκο στην οικογένεια

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
1 0 0
Βρείτε μας

Μία οικογένεια από τη Ρωσία, το 2007 βρήκε έναν νεογέννητο λύκο και τον υιοθέτησε. Από τότε η ζωή τους έχει γεμίσει προκλήσεις όμως ο Σέρι είναι πλεόν επίσημα μέλος της οικογένειας.

Κανονικά, δυο άνθρωποι και δύο σκύλοι είναι πολλοί για να βολευτούν σε ένα μικρό διαμέρισμα.

Όχι όμως για αυτή την οικογένεια, από το Βόλγκογκραντ στη Ρωσία, η οποία υιοθέτησε και ένα μωρό λύκο τον Μάιο του 2007.

Ο Ιβάν Λεμπέντεφ, ένας 46χρονος φυσικοθεραπευτής και η κόρη του Αλεξάνδρα, καλωσόρισαν τον Σέρι στη ζωή τους και μοιράζονται την ιστορία τους για το πώς είναι να ζει κανείς με έναν λύκο ηλικίας 2,5 ετών.

Ο Σέρι βρέθηκε όταν ήταν λιγότερο από ενός μηνά, όταν αγρότες βρήκαν μία φωλιά λύκων στην περιοχή Αστραχάν.

Ο Ιβάν πήρε το κουτάβι και από τότε ζουν μαζί. Ο μικρούλης έχει εκπαιδευτεί ακόμη και να ανάβει τα φώτα και να ανοίγει τα παράθυρα!

Όπως αναφέρει ο Ιβάν, η μεγαλύτερη δυσκολία είναι να τον βγάζει βόλτα, καθώς το ζώο χρειάζεται δύο αρκετά μεγάλες βόλτες καθημερινά και είναι αρκετά κουραστικό. Επιπλέον, ως άγριο ζώο, ο λύκος εχει ανάγκη από μία αρκετά μεγάλη ποσότητα φαγητού, περίπου 1,2 κιλά κρέατος κάθε μέρα.

Συνήθως ο Σέρι συμπεριφέρεται σαν ένας πολύ μεγάλος σκύλος, όμως «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα άγριο ζώο», επισημαίνει ο Λεμπέντεφ.

«Εκεί που οι σκύλοι ζητούν κάτι, ένας λύκος το απαιτεί και γι’ αυτό δεν πρέπει να τον αφήνει κανείς να κάνει ότι θέλει γιατί θα νιώσει ότι δεν είσαι αρκετά δυνατός για να είσαι ο αρχηγός της αγέλης», αναφέρει.

Η ζωή με έναν λύκο σίγουρα έχει αρκετές νέες προκλήσεις, όμως ο Λεμπέντεφ θεωρεί το Σέρι μέρος της οικογένειας πια και φροντίζει καθημερινά για να είναι το ζώο ευτυχισμένο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γνωριστε τον Γιούκι και τον Μόχαν, δύο πανέμορφα γιγάντια λυκόσκυλα

Κορίτσι ταΐζει λύκους από το ίδιο της το στόμα της

Tags:
βίντεο, κατοικίδιο, οικογένεια, Ρωσία, λύκος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK