20:43 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι τεθλιμμένες συγγενείς του μακαρίτη είχαν απαυδήσει. Ο πολυαγαπημένος τους θείος είχε πεθάνει και η ασφαλιστική εταιρεία είχε καθυστερήσει 9 μέρες να καταβάλλει τα χρήματα της ασφάλειας ζωής.

Αυτό σήμαινε ότι ο αγαπημένος τους θείος θα παρέμενε αρκετό καιρό ακόμη άταφος, αφού οι συγγενείς του δεν είχαν τα απαιτούμενα χρήματα για την τελετή.

Σύμφωνα με τις ανιψιές του μακαρίτη, η καθυστέρηση στα σχεδόν 2.000 ευρώ της ασφάλειας οφειλόταν στη γραφειοκρατία. Η ασφαλιστική χωρίς τα κατάλληλα έγγραφα δε μπορούσε να καταβάλλει την ασφάλεια. Έπρεπε να σιγουρευτεί ότι ο μακαρίτης ήταν όντως νεκρός.

Οπότε, οι δυο ανιψιές του πεθαμένου αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα. Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, πήγαν στο νεκροτομείο της επαρχίας Κβαζούλου-Νατάλ της Νοτίου Αφρικής και σε συνεννόηση με τους υπαλλήλους εκεί πήραν το πτώμα.

Έτσι όπως ήταν στο σάκο, το μετέφεραν μέχρι το υποκατάστημα της ασφαλιστικής και το πέταξαν στο πάτωμα, δίνοντας τα έγγραφα του νεκρού στον υπάλληλο.

Σύμφωνα με μάρτυρες στη σκηνή, οι δυο γυναίκες είπαν στους υπαλλήλους ότι θα άφηναν το νεκρό εκεί, μέχρι να πληρωθούν.

Επακολούθησαν συζητήσεις με τα κεντρικά της εταιρείας Old Mutual και αποφασίστηκε να τιμηθεί η μνήμη του νεκρού και να πληρωθούν τα χρήματα της ασφάλειας στις κυρίες αρκεί να πάρουν το πτώμα από το υποκατάστημα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter έγινε άμεσα viral.

Δείτε το βίντεο:

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάντο όπως τα πουλιά: Η Airbus εμπνέεται απ' τις χήνες κι εξοικονομεί καύσιμα - Βίντεο

Απήγαγαν 8χρονη μέσα απ' τα χέρια της μάνας της - Η «καταδρομική» επιχείρηση διάσωσης - Βίντεο

Ψέκασαν για ποντίκια και μια μάνα και 2 παιδιά πέθαναν - Άλλοι 40 άνθρωποι στο νοσοκομείο - Βίντεο

Tags:
viral βίντεο, viral, Νότια Αφρική, πτώμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK