00:51 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
Videoclub

Το γράμμα ενός πατέρα φτάνει στην κόρη του 30 χρόνια μετά

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την Άννα Τσβετκόβα από την Αγία Πετρούπολη, όταν έμαθε για ένα ξεχασμένο γράμμα που της είχε γράψει ο πατέρας της πριν από 30 χρόνια στα βουνά της Γιακουτίας.

Ήταν πολύ δύσκολο να κρύψει τη συγκίνησή της η Άννα, όταν έμαθε για το γράμμα που της είχε γράψει ο πατέρας της για τα γενέθλιά της πριν από 30 χρόνια.

Το 1990 ο Γιούρι Τσβετκόφ είχε βρεθεί στα βουνά της Γιακουτίας για ορειβασία και την ίδια περίοδο έτυχε να είναι τα γενέθλια της κόρης του. Τότε, σκέφτηκε να της γράψει ένα σημείωμα, με την ελπίδα πως κάποια ημέρα θα μάθαινε γι’ αυτό. Έτσι κι έγινε!

«Είναι μεγάλη χαρά μετά από 29 χρόνια να λαμβάνω ευχές από τον μπαμπά μου, ο οποίος δυστυχώς εδώ και 10 χρόνια δεν βρίσκεται μαζί μας», λέει η Άννα.

Πρόσφατα μια ομάδα ορειβατών βρήκαν το σημείωμα στη κορυφή του όρους Μους-Χαιά και σκέφτηκαν να αναζητήσουν την κοπέλα μέσω των social media.

Το σημείωμα έγραφε: «Αφιερώνω στα γενέθλιά της κόρης μου, Άνια Τσβετκόβα, την ανάβασή μου στην κορυφή του Μους - Χαιά. Ανιούτα σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και ίσως μια μέρα, να βρεθείς εδώ και να βρεις το σημείωμα του πατέρα σου. 09.08.90, Λενινγκράντ. Παρακαλώ μην πάρετε το σημείωμα».

Πολλοί ορειβάτες συνηθίζουν να αφήνουν τέτοιου είδους σημειώματα στα βουνά.

Το σημείωμα παραμένει ακόμη και σήμερα στα όρη της Γιακουτίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έχασε την κόρη του στο τρένο και τη βρήκε 20 χρόνια μετά, χάρη στο Ίντερνετ - Βίντεο

Χήρος πατέρας και ανάπηρη κόρη ζουν με 3 ευρώ την ημέρα

Tags:
ορειβασία, βουνό, πατέρας, κόρη, Αγία Πετρούπολη, βίντεο, viral βίντεο, γράμμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK