12:43 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
Videoclub

Ο άνθρωπος που προστατεύει τις γάτες που τραυματίστηκαν στον πόλεμο της Συρίας

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο Μοχάμεντ εδώ και λίγα χρόνια έχει φτιάξει στο Χαλέπι ένα καταφύγιο, το οποίο προσφέρει δωρεάν περίθαλψη σε γάτες και άλλα ζώα τα οποία τραυματίστηκαν από τις βομβιστικές επιθέσεις στη Συρία.

Ένας οδηγός ασθενοφόρου από το Χαλέπι έχει αφιερώσει τη ζωή του στη προστασία των ζώων που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών στη Συρία.

Ο Μοχάμεντ Αλάα Αλιαλέιλ έχει φτιάξει ένα καταφύγιο για γάτες, το οποίο λειτουργεί και ως κτηνιατρική κλινική περιθάλποντας δωρεάν όλα τα ζώα που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου. Σήμερα στο καταφύγιο ζουν 170 γατούλες.

«Στο τέλος του 2016, οι βομβαρδισμοί αυξήθηκαν στο Χαλέπι, κυρίως τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2016. Η πόλη βρισκόταν κάτω από σφοδρό βομβαρδισμό. Έχασα 80 γάτες από αέριο χλωρίου και ρουκέτες, που χτύπησαν το καταφύγιο», λέει ο Μοχάμεντ.

Μαζί με τον Σύρο φιλόζωο δουλεύει και ο κτηνίατρος Μοχάμεντ Γιουσέφ.

«Έχουμε μια δωρεάν κλινική και φροντίζουμε όλα τα ζώα. Μεταφέρουμε τα ζώα στις κλινικές, τα περιθάλπουμε και τους δίνουμε φάρμακα. Επίσης τα εμβολιάζουμε, εφόσον έχουμε το εμβόλιο», προσθέτει ο κτηνίατρος.

Το καταφύγιο λειτουργεί με τη βοήθεια δωρεών. Η ευχή του ιδρυτή είναι να σταματήσουν το συντομότερο οι επιθέσεις και να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα καθαρόαιμα αραβικά άλογα της Συρίας αναρρώνουν από τη φρίκη του πολέμου

Αξιολάτρευτοι τραυματισμένοι βραδύποδες αναρρώνουν σε καταφύγιο στην Κόστα Ρίκα

Tags:
βομβαρισμοί, πόλεμος, προστασία, κτηνίατροι, καταφύγιο, Χαλέπι, Συρία, ζώα, viral βίντεο, βίντεο, γάτες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK