02:23 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η σημύδα είναι το εθνικό δέντρο της Ρωσίας, αλλά όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο έχει και αναισθητοποιητικές ικανότητες, τουλάχιστον στα χέρια έμπειρων Ρώσων αστυνομικών.

Το βίντεο δείχνει έναν άντρα να κρατά μαχαίρι και γύρω του να γυρνάνε μια ομάδα Ρώσων τροχονόμων, που προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Του λένε επανειλημμένως να ρίξει στο έδαφος το μαχαίρι κι ένα ξύλο που κρατά στα χέρια του. Μάλιστα, κάποιος αστυνομικός τον απειλεί ότι αν δεν υπακούσει, πρόκειται να τον πυροβολήσουν.

Αυτός δε φαίνεται να νοιάζεται και μάλιστα ακούγεται να λέει: «Πυροβολήστε με, δεν δίνω δεκάρα», ενώ ένας από τους τροχονόμους ακούγεται να λέει: «Τον λυπάμαι τον τρελό».

Κι εκεί που το περιστατικό φαίνεται να κλιμακώνεται, ένας τροχονόμος δίνει τη λύση. Αρπάζει έναν κορμό σημύδας, μεγαλύτερο των 2 μέτρων και καταφέρνει χτύπημα στον κατά πάσα πιθανότητα μεθυσμένο άντρα, σωριάζοντάς τον στο έδαφος.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γρήγορα, έγινε viral. Το τι συνέβη στη συνέχεια, παραμένει άγνωστο, αλλά μερικά από τα σχόλια των χρηστών του Διαδικτύου αντιμετωπίζουν θετικά την επιλογή των αστυνομικών να μην κάνουν χρήση των όπλων.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαθήτρια φέρεται να κατέθεσε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με καθηγητή στη Ρόδο

Τραυματίες αστυνομικοί από επίθεση πιτ μπουλ και ομάδας ατόμων στο Ίλιον

Tags:
viral βίντεο, viral, Τροχαία, Ρωσία, δέντρο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK