23:04 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
Videoclub

Ιδρυτής της Natura Siberica στο Sputnik: Ποιο είναι το μυστικό της ρωσικής ομορφιάς

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 40
Βρείτε μας

Το μυστικό της ρωσικής ομορφιάς αποκαλύπτεται: Η Natura Siberica, είναι μια μάρκα οργανικών καλλυντικών με βάση βότανα και φυτικά προϊόντα από τη Σιβηρία. Οι ευεργετικές τους ιδιότητες βοηθούν στην καθυστέρηση της γήρανσης και τη διατήρηση της ομορφιάς.

Τα βιολογικά καλλυντικά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στον κόσμο της ομορφιάς.

Το Sputnik επισκέφθηκε την έδρα του ρωσικού γίγαντα καλλυντικών Natura Siberica μίλησε με τον ιδρυτή της εταιρίας Natura Siberica για να μάθει πιο είναι το μυστικό της ρωσικής ομορφιάς.

Η Natura Siberica είναι ένα παγκοσμίως γνωστό εμπορικό σήμα στα βιολογικά καλλυντικά που δημιουργήθηκε το 2007 από τον Ρώσο επιχειρηματία Αντρέι Τρούμπνικοφ.

Σήμερα έχει πάνω από 800 προϊόντα και 50 διαφορετικές σειρές καλλυντικών.

Κύριο χαρακτηριστικό των προϊόντων της εταιρείας είναι τα συστατικά τους, τα οποία είναι βότανα και φυσικά προϊόντα από τη Σιβηρία.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Natura Siberica, λόγω των δυσμενών κλιματολογικών συνθηκών της Σιβηρίας, τοπικά βότανα και φυτά συνθέτουν προστατευτικές δραστικές ουσίες και διαθέτουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Ο δημιουργός και ιδρυτής της εταιρείας, Αντρέι Τρούμπνικοφ, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις ευεργετικές αυτές ιδιότητες των φυτών της Σιβηρίας για να βοηθήσει τους ανθρώπους να διατηρήσουν τη νεότητα και την ομορφιά.

Αρχικά, η εταιρία έφτιαχνε τα καλλυντικά αυτά μόνο για τη ρωσική αγορά. Κύριος σκοπός της ήταν η δημιουργία ρωσικών βιολογικών καλλυντικών σε προσιτές τιμές.

Το παράδοξο των κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Οι δυτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας ήταν, παράδοξα, ένας βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη και την επέκταση των ρωσικών βιολογικών καλλυντικών.

Το 2015, η ρωσική εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με τη γαλλική αλυσίδα Monoprix, την οποία ο ίδιος ο Τρούμπνικοφ περιγράφει ως «εμβληματική». Την ίδια χρονιά, τα καλλυντικά Natura Siberica εμφανίστηκαν στα ράφια των καταστημάτων των Βρετανικών Harrods.

Σήμερα τα προϊόντα της Natura Siberica πωλούνται σε 67 χώρες σε όλο τον κόσμο: από την Αργεντινή μέχρι την Αυστραλία.

«Τhink globally, act locally»

Η Natura Siberica προσεγγίζει κάθε τοπική αγορά ξεχωριστά.

Όπως αναφέρει ο ιδρυτής της, «αναπτύσσουμε την μάρκα παγκοσμίως, όμως προσπαθούμε να σκεφτούμε τοπικά: για την Ιαπωνία δημιουργούμε ένα προϊόν, για τη Βρετανία και τη Γαλλία- ένα άλλο».

Η έρευνα για νέα προϊόντα εξελίσσεται διαρκώς. Παλιά προϊόντα βελτιώνονται, και αναπτύσσονται νέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ορφανό οκτάχρονο κορίτσι από τη Σιβηρία κατακτά τον κόσμο της μόδας

Πρωτότυπες δημιουργίες από λουλούδια, φυτά και οργανικά υλικά στην επίδειξη BioFashion

Tags:
βίντεο, Βιολογικά προϊόντα, Σιβηρία, νεότητα, ομορφιά, καλλυντικά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK