11:15 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τον πανικό σκόρπισε ένας ελέφαντας που έκοβε βόλτες σε επαρχιακό δρόμο της νοτιοανατολικής Ταϊλάνδης.

Ο ελέφαντας που, συνήθως, ακούει στο όνομα Μπουντσουάι περπατούσε αμέριμνος στο στενό δρομάκι, προκαλώντας αναστάτωση στους οδηγούς που κινούνταν εκεί.

Τη δύσκολη κατάσταση κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένας δασοφύλακας, που ανέλαβε να βγάλει το μεγαλοπρεπές ζώο από το δρόμο, ώστε να μην προκληθεί κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Μάλιστα, ο δασοφύλακας απολογήθηκε που χρειάστηκε να φωνάξει στο ζώο, αφού σύμφωνα με τη μαρτυρία του στελέχους της δασικής υπηρεσίας της Ταϊλάνδης, ο ελέφαντας δεν έπαιρνε χαμπάρι με το καλό και συνέχιζε αδιάφορος τη βολτούλα του, σαν να μην τρέχει τίποτα.

«Ο ελέφαντας βάδιζε ήρεμος στο στενό δρόμο, αλλά αυτό ήταν επικίνδυνο γι’ αυτόν», ανέφερε ο δασοφύλακας. «Έπρεπε να τον μαλώσω, γιατί διαφορετικά θα συνέχιζε να περπατά κι ίσως τον χτυπούσε κάποιο όχημα», τόνισε το στέλεχος της δασικής υπηρεσίας.

Μετά τις φωνές, ο φίλος μας ο ελέφαντας βγήκε από το δρόμο και συνέχισε τη βόλτα του στο δάσος για να χαθεί στις φυλλωσιές το ίδιο ήρεμα όπως κι εμφανίστηκε, χαρίζοντάς μας ένα ακόμη viral βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η στιγμή του σεισμού στις Φιλιππίνες - Πισίνα σηκώνει κύμα από τη σεισμική δόνηση - Βίντεο

Γάτα-κασκαντέρ: Γατάκι ανυπομονεί να φτάσει σπίτι και βγαίνει στο καπό - Βίντεο

 

Tags:
Ταϊλάνδη, ελέφαντας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK