10:11 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 31
Βρείτε μας

Τα τεράστια φίδια ανακόντα είναι γνωστά για το φονικό τους σφιχταγγάλιασμα. Όπως και οι πύθωνες ή οι βόες – φίδια σφιγκτήρες και αυτά – τυλίγονται γύρω από το θύμα τους και το συνθλίβουν, πριν το καταπιούν ολόκληρο. Στην περίπτωση του παρακάτω βίντεο, το θήραμα του ανακόντα ήταν άνθρωπος.

Τα φίδια ανακόντα μπορεί να γίνουν τεράστια σε μέγεθος. Συχνά φτάνουν σε μήκος τα 6-7 μέτρα και το βάρος τους μπορεί να ξεπεράσει και τα 100 κιλά.

Παρά το τεράστιο μέγεθός τους, είναι ταχύτητα στις κινήσεις τους και είναι σε θέση να επιτεθούν αστραπιαία και να αιφνιδιάσουν του θήραμά τους. Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό και το θήραμα συλληφθεί, το τέλος είναι μάλλον προδιαγεγραμμένο.

Η αστραπιαία κι αλάνθαστη επίθεση του ανακόντα

Το ανακόντα κουλουριάζεται γύρω από το θύμα και το συνθλίβει με τους πανίσχυρους μύες του τεράστιου κορμιού του, προκαλώντας κατάγματα, ασφυξία και θάνατο.

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο προέρχεται από την Αυστραλία, το φίδι ανακόντα - άγνωστο πώς - άρπαξε έναν ενήλικο άντρα, τον έριξε στο έδαφος,  κουλουριάστηκε γύρω του κι άρχισε να τον σφίγγει.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έβαλαν γυαλιά 3D σε σουπιές και τους έπαιξαν ταινίες 3D με γαρίδες: Δείτε τι έγινε - Βίντεο

Σκύλος φρικάρει όταν ακούγει φωνές χιμπατζήδων - Βίντεο

Tags:
ανακόντα, φίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK