21:52 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
Videoclub

Τυφλός συνταξιούχος έχτισε το σπίτι του ολομόναχος

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αυτός ο συνταξιούχος από την περιφέρεια Ριαζάν στη Ρωσία είναι τυφλός. Ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε από το να χτίσει ένα σπίτι με τα ίδια του τα χέρια, χωρίς τη βοήθεια κανενός.

Η ομάδα του πιο γνωστού και έγκυρου διαδικτυακού portal στη Ρωσία για τις κατασκευές και τη ζωή στην εξοχή, FORUMHOUSE, επισκέφτηκε τον Βλαντίμιρ Κρασνόφ, έναν συνταξιούχο από το χωριό Ζαρύτκι στην περιφέρεια Ριαζάν, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι τυφλός, κατάφερε να χτίσει ένα σπίτι με τα ίδια του τα χέρια.

Στο εγχείρημά του αυτό, η μοναδική βοήθεια που είχε ο Βλαντίμιρ ήταν από τον πιστό του σκύλο-οδηγό, Ντικ, και την 86χρονη μητέρα του.

Ο συνταξιούχος ξεκίνησε την κατασκευή του σπιτιού το 2010 και χρησιμοποιεί πολύ απλά εργαλεία και κάποια που έχει προσαρμόσει ο ίδιος για τον εαυτό του.

Ο Βλαντίμιρ παίρνει μια μικρή σύνταξη γι’ αυτό και αναζητά υλικά για την κατασκευή από γείτονες ή από πράγματα που βρίσκει στα σκουπίδια.

Οι εργασίες προχωρούν πολύ αργά λόγω της οπτικής αναπηρίας του, όμως όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος, «ή αργά ή καθόλου».

Παρόλα αυτά ο Βλαντίμιρ έχει καταφέρει να ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της κατασκευής και σιγά σιγά φθάνει προς το τέλος.

Πραγματικά απίστευτος!

Περισσότερα εδώ:

https://vk.com/forumhouse

https://www.youtube.com/watch?v=1iPtLyeyvoA

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τυφλός μασέρ από τη Ρωσία ειδικεύεται στο μασάζ στα βρέφη

Συνταξιούχος μετέτρεψε την είσοδο της πολυκατοικίας του σε παλάτι

 

 

Tags:
σκύλος-οδηγός, βίντεο, κατασκευή, σπίτι, τυφλός, συνταξιούχος, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK