15:27 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
Videoclub

Πληρώνουν 1 δολάριο τη διανυκτέρευση, με μοναδικό όρο τη μαγνητοσκόπησή τους

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην Ιαπωνία υπάρχει ένα ξενοδοχείο, το οποίο χρεώνει τη διανυκτέρευση μόνο 1 δολάριο. Ο μοναδικός όρος για να αποκτήσουν οι επισκέπτες τη προσφορά αυτή, είναι να δεχθούν να μαγνητοσκοπηθούν και να προβληθούν στο YouTube για 24 ώρες.

Η Ιαπωνία είναι ένας αρκετά ακριβός τουριστικός προορισμός. Λαμβάνοντας υπόψιν αυτόν τον παράγοντα, οι ιδιοκτήτες ενός ξενοδοχείου στη πόλη Φουκουόκα, σκέφτηκαν έναν αρκετά ελκυστικό αλλά και παρακινδυνευμένο τρόπο, προκειμένου να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Στο ξενοδοχείο Asahi Ryokan οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τη διανυκτέρευσή τους μόνο 1 δολάριο, εφόσον δεχθούν να μαγνητοσκοπηθούν και να προβληθούν στο YouTube για 24 ώρες.

Η λογική αυτής της ιδέας, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, είναι η αύξηση των εσόδων μέσω των διαφημίσεων του YouTube και όχι από τα τέλη διαμονής του ξενοδοχείου.

Δύο φιλοξενούμενοι μοιράστηκαν με το κοινό την εμπειρία τους αυτή και δήλωσαν πως, αν και ήταν λίγο επιφυλακτικοί στην αρχή, τους φάνηκε καλή ιδέα μιας και δεν κάνανε τίποτα ανήθικο ή παράνομο.

Εφόσον δεχθούν οι επισκέπτες τη προσφορά αυτή, δηλαδή να μαγνητοσκοπηθούν, δεν επιτρέπονται ο γυμνισμός και οι σεξουαλικές επαφές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εστιατόριο στην Ινδονησία μαζί με το γεύμα προσφέρει... πεντικιούρ με ψαράκια

Αγρότης μετέτρεψε κολοκύθα 453 κιλών σε βάρκα

Tags:
YouTube, Ιαπωνία, ξενοδοχείο, viral βίντεο, βίντεο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK