05:26 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Διαδικτυακή αναστάτωση προκαλεί ένα βίντεο από λίμνη στην Αργεντινή που παρουσιάζει κάτι παράξενο να σκίζει τα νερά, με αρκετούς χρήστες να κάνουν λόγο για αμφίβιο τέρας ανάλογο με εκείνο που ο θρύλος λέει πως υπάρχει στη λίμνη Λοχ Νες στη Σκωτία.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ακολουθεί κάτι φαίνεται να κινείται κοντά στην επιφάνεια της λίμνης, με το μέγεθός του να αριθμεί σε αρκετά μέτρα.

Αρκετοί άνθρωποι που είδαν το περιστατικό στη λίμνη Ναχουέλ Χουάπι στην Αργεντινή και έκαναν λόγο για το θρύλο του Ναχουελίτο, ένα μυθικό τέρας που λέγεται ότι ζει στα νερά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το υποτιθέμενο τέρας έχει αρκετά ερπετοειδή όψη και διαθέτει αρκετά πτερύγια σαν του καρχαρία.

Ο θρύλος του Ναχουελίτο

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ Bariloche.org, οι ιστορίες των ντόπιων έγιναν ευρύτερα γνωστές όταν το τέρας εθεάθη για 1η φορά το 1910, όταν ο διευθυντής μιας ναυτιλιακής εταιρείας, Τζορτζ Γκάρετ, ανέφερε ότι είδε «σε απόσταση 400 μέτρων ένα πλάσμα, με το ορατό του τμήμα να έχει μήκος μεταξύ 5 και 7 μέτρα, που στεκόταν σε ύψος 2 μέτρα πάνω από τα νερά».

Το 1960, το ναυτικό της Αργεντινής κυνήγησε ένα υποβρύχιο αντικείμενο στη λίμνη για 18 μέρες, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να ταυτοποιήσει τη φύση του.

Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Ναχουελίτο πρόκειται για δεινόσαυρο και συγκεκριμένα πλειόσαυρο, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για υποβρύχιο αγνώστου προέλευσης.

Παρ’ όλ’ αυτά, μέχρι σήμερα, καμία απόδειξη για την ύπαρξη του Ναχουελίτο έχει παρουσιαστεί.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι χρώμα είναι τα παπούτσια; Φωτογραφία τρελαίνει τους χρήστες του Twitter

Μακάβρια ανακάλυψη: Βρήκε το πτώμα της πρώην ενοίκου στο σπίτι που πήρε σε δημοπρασία - Βίντεο

Tags:
λίμνη, Αργεντινή, τέρας του Λοχ Νες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK