07:09 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
Videoclub

Βρετανική start-up δημιουργεί «έξυπνη» κούνια που κοιμίζει τα μωρά με στίχους από το Κοράνι

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μία εταιρεία με έδρα το Πρέστον στην Αγγλία κυκλοφόρησε στην αγορά μία «έξυπνη» κούνια, η οποία ελέγχεται μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο και αναπαράγει στίχους από το Κοράνι, ισλαμική μουσική και επίσης ισλαμικά νανουρίσματα.

H εταιρεία start-up «Mini Muslims» από το Πρέστον στο Ηνωμένο Βασίλειο δημιούργησε μία «έξυπνη» κούνια με αυτόματη λειτουργία κίνησης και παράλληλα αναπαράγει στίχους από το Κοράνι και χαλαρωτικά ισλαμικά νανουρίσματα.

«Δημιουργήσαμε μία “έξυπνη” κούνια, η οποία έχει αυτόματη λειτουργία κίνησης, αναπαράγει στίχους από το Κοράνι, ισλαμική μουσική και επίσης ισλαμικά νανουρίσματα. Έχει συνδεσιμότητα Bluetooth, όπου μπορείτε να ελέγχετε την κούνια από την κινητή συσκευή σας ανά πάσα στιγμή», αναφέρει ο ιδρυτής της «Mini Muslims», Μουμπάρακ Νορμάνι.

«Ο σκοπός είναι να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που θα δώσει μία παραπάνω βοήθεια στους γονείς και θα κάνει την ανατροφή των παιδιών λίγο πιο εύκολη και αυτό το κάναμε με αυτή την έξυπνη κούνια» προσθέτει.

Η κούνια μπορεί να ελέγχεται μέσω μίας εφαρμογής, επιτρέποντας την ρύθμιση μέσω απόστασης, της κίνησης, της έντασης του ήχου καθώς και τη χρήση χρονοδιακότπη για να σταματάει.

Ένας από τους κύριους στόχους της καινοτόμου μάρκας βρεφικών ειδών, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, είναι για να μπορέσουν τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το Κοράνι από νεαρή ηλικία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καλλιτέχνης σκάλισε κεφάλαιο από το Κοράνι πάνω σε σπόρους σύκου

Γάτες αντικρίζουν τους ιδιοκτήτες τους με «φίλτρα γάτας» και γίνονται viral

Tags:
εφαρμογή, εταιρεία, startup, Κοράνι, μωρά, Αγγλία, βίντεο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK