07:27 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας γεωμετρικός σχηματισμός από φώτα στον ουρανό οδήγησε αρκετούς χρήστες στο Διαδίκτυο να πιστεύουν ότι έγιναν μάρτυρες του καινούριου 6ου παραρτήματος του αμερικανικού στρατού, που είχε ανακοινωθεί από τον πρόεδρο Τραμπ, πέρσι.

«Η διαστημική Δύναμη» τραβήχτηκε σε βίντεο κατά τη διάρκεια ασκήσεων στον ουρανό πάνω από την Αριζόνα, όπως ισχυρίστηκαν χρήστες του Διαδικτύου αφότου είδαν μυστηριώδη φώτα και λάμψεις να κάνουν την εμφάνισή τους από το πουθενά.

Το εν λόγω βίντεο πρωτοδημοσιεύτηκε στο YouTube από τον χρήστη Devil_Travels και επισημάνθηκε από το κανάλι συνωμοσιών MrMBB333. Δείχνει  6 λαμπρά αντικείμενα σε σχηματισμό, στον ουρανό πάνω από τη Γιούμα, αλλά καθώς περνάει η ώρα, τα φώτα σιγά-σιγά εξαφανίζονται ώσπου απομένουν μόνο 3, σχηματίζοντας τρίγωνο.

Εκεί κοντά υπάρχει αμερικανικη στρατιωτική βάση

Σε λίγο, μειώνονται ακόμη περισσότερο σε αριθμό και στο τέλος απομένει μόνο ένα. Το παράξενο υλικό γρήγορα προσέλκυσε σχόλια περί της δημιουργίας αμερικανικής διαστημικής δύναμης, δεδομένης και της εγγύτητας του φαινομένου σε αμερικανική στρατιωτική βάση.

«Η αμερικανική διαστημική δύναμη εκπαιδεύεται», σχολίασε κάποιος χρήστης. «Ένα παράδειγμα Διαστημικής Δύναμης», σχολίασε κάποιος άλλος.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέτοιους γατο-ήρωες θέλουμε: Γάτα φοράει μάσκα για τον κορονοϊό

Βίντεο: Φαρσέρ προσποιείται ότι έχει κορονοϊό - Τώρα κινδυνεύει με φυλάκιση έως 5 χρόνια

Tags:
διάστημα, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK