12:19 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
Videoclub

Γατούλα που πυροβόλησε άνδρας εν ψυχρώ 20 φορές αγωνίζεται για τη ζωή της

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Μία γάτα σώθηκε από θαύμα, όταν ένας ασυνείδητος άνδρας αποφάσισε να ξεσπάσει τον θυμό του πάνω της, πυροβολώντας την πάνω από 20 φορές. Το άτυχο ζωάκι διασώθηκε από τους γείτονες και τώρα εθελοντές δίνουν αγώνα για να σώσουν την όρασή του και να αφαιρέσουν τις σφάιρες από το σώμα του.

Εδώ και δύο εβδομάδες, εθελοντές της οργάνωσης Crazy House Diary στο Σμολένσκ της Ρωσίας αγωνίζονται να σώσουν τη Σακίρα, μία άτυχη γατούλα, η οποία πυροβολήθηκε από έναν άνδρα 20 φορές.

Ο ασυνείδητος άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε λογομαχήσει με τη γυναίκα του και πήρε το όπλο του αποφασίζοντας να εκτονώσει την κακή του διάθεση στο άτυχο ζώο.

«Την πυροβολούσε για πολύ ώρα, την πέταξε έξω από το παράθυρο όπου συνέχισε να την πυροβολεί στο δρόμο. Με τις σφαίρες να πετούν δίπλα ακόμη και από ανθρώπους» ανέφερε η Μαργαρίτα Κουρόσκινα, μία από τις εθελόντριες που φροντίζουν το τραυματισμένο ζώο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πυροβολούσε τη γάτα για περίπου έξι ώρες.

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας έσωσαν το ζωάκι από τις σφαίρες του ασυνείδητου άνδρα και του πρόσφεραν καταφύγιο για δύο ημέρες, παραδίνοντάς το στη συνέχεια στους εθελοντές του καταφυγίου.

Εκεί, την ονόμασαν Σακίρα. Στην ακτινογραφία που έκαναν στο αιλουροειδές, αποδείχτηκε ότι στο σώμα του υπήρχαν περίπου 19 σφαίρες.

«Μία από τις σφαίρες είναι στη σπονδυλική στήλη και άλλη μία στην περιοχή της καρδιάς», ανέφερε η Κουρόσκινα.

Τα μάτια της γάτας έχουν καταστραφεί, πρακτικά δεν μπορεί να δει και προς το παρόν, το κύριο μέλημα των γιατρών είναι να καταφέρουν να σώσουν την όρασή της.

Όταν το ζήτημα των ματιών αντιμετωπιστεί, η Σακίρα θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αφαιρεθούν οι υπόλοιπες σφαίρες.

Στις 27 Φεβρουαρίου, η γατούλα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση η οποία συμπεριλήφθηκε στην αστυνομική αναφορά που συντάχθηκε για τον δράστη.

Οι εθελοντές πραγματικά ελπίζουν, όπως αναφέρουν, η αστυνομία να συγκεντρώσει αποδείξεις και να τις μεταβιβάσει στον εισαγγελέα έτσι ώστε να ξεκινήσει τη διαδικασία δίωξης σύμφωνα με το άρθρο 245 του Ποινικού Κώδικα για κακοποίηση ζώων.

 

 

Tags:
βίντεο, κακοποίηση ζώων, σφαίρες, πυροβολισμός, Ρωσία, γάτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK