20:35 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
Videoclub

Αντίδοτο στον κορονοϊό: Χαρτί τουαλέτας τώρα και σε κέικ

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο ιδιοκτήτης ενός φούρνου στη Γερμανία σκέφτηκε να χαρίσει λίγα χαμόγελα μέσα στη φρενίτιδα του κορονοϊού και έτσι, εκτός από τα κλασικά γλυκά, προσφέρει και κέικ σε σχήμα... χαρτί τουαλέτας.

Ο ιδιοκτήτης ενός φούρνου στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας σκέφτηκε έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο, για να κρατήσει τους πελάτες του ακόμη και εν μέσω καραντίνας

Ο Τιμ Κόρτουμ ορμώμενος από τη μανία του κόσμου με τις μαζικές αγορές και κυρίως με τα χαρτιά τουαλέτας, είχε την ιδέα να φτιάξει μικρά κέικ ολόιδια με τα χαρτιά τουαλέτας, διακωμωδώντας τη κατάσταση με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη η αντίδραση του κόσμου ήταν αρκετά θετική. Μάλιστα, αρκετοί καταναλωτές αγόρασαν τα «χαρτιά τουαλέτας», τα οποία στη πορεία έγιναν ανάρπαστα.

«Φτιάχνουμε απλά τα πάντα. Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις επιθυμίες, ώστε όλοι να μπορούν να διασκεδάσουν. Η όλη ιστορία ξεκίνησε από έναν πελάτη. Ο πελάτης ρώτησε στο φούρνο, εάν έχουμε κάποιο ρολό τουαλέτας, δεδομένου ότι είχαν τελειώσει στα σούπερ μάρκετ. Έτσι προέκυψε και η ιδέα», λέει ο ιδιοκτήτης.

Tags:
φούρνος, Γλυκά, COVID-19, κορονοϊός, χαρτί υγείας, Γερμανία, viral βίντεο, βίντεο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK