17:58 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
Videoclub

Μπλόγκερ διεξάγει κοινωνικό πείραμα και βγαίνει ραντεβού στα τυφλά με… αναπηρικό αμαξίδιο

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας μπλόγκερ αποφάσισε να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα για να δει τι θα συνέβαινε αν καλούσε σε ραντεβού κάποια κοπέλα με την οποία γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου και εμφανιζόταν στη συνάντηση με αναπηρικό αμαξίδιο. 

Σε αυτό το κοινωνικό πείραμα, ο μπλόγκερ Max Rydada από τη Ρωσία, θέλησε να καταγράψει ποια θα ήταν η αντίδραση κάποιου, εάν έβγαινε ένα ραντεβού στα τυφλά με έναν άνθρωπο σε αναπηρικό αμαξίδιο, χωρίς να το ξέρει από πριν.

Ο ίδιος, έδωσε ραντεβού με κάποιες κοπέλες που είχε γνωρίσει διαδικτυακά και στη συνάντηση τις περίμενε σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, χωρίς όμως να τις έχει προειδοποιήσει από πριν για την κατάστασή του.

Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Κάποιες κοπέλες με το που τον αντίκρισαν έφυγαν, άλλες ήταν αμήχανες, όμως πολλές έμειναν για το ραντεβού.

Ο Βαντίμ από το Κρασνογιάρσκ, είναι ένα ζωντανό παράδειγμα ότι στην αγάπη δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Ο νεαρός άνδρας είχε έναν τραυματισμό και βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Γνώρισε τη Νάστια, η οποία μένει στη Μόσχα και ήταν αυτή που τον προσέγγισε πρώτη.

Ενώ ο ίδιος φοβόταν μήπως η κατάστασή του θα την ενοχλούσε, η ίδια τον έκανε να καταλάβει ότι στους ανθρώπους δεν υπάρχουν περιορισμοί, παρά μόνο αυτοί που θέτουμε εμείς για τους εαυτούς μας.

Το ζευγάρι, παρά την απόσταση, αποφάσισε να παντρευτεί και αποδεικνύει ότι αυτό που μετράει για την ευτυχία είναι ο άνθρωπος και όχι οι φυσικοί περιορισμοί.

Tags:
αναπηρικό αμαξίδιο, ραντεβού, πείραμα, βίντεο, blogger
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK