10:22 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
Videoclub

Μαγικός κόσμος από μέταλλο: Καλλιτέχνης δημιουργεί νεράιδες από σύρμα στα δάση της Αγγλίας

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας βρετανός καλλιτέχνης και σχεδιαστής δημιούργησε μια σειρά από εκπληκτικά γλυπτά νεράιδων από μεταλλικό σύρμα, τα οποία εγκατέστησε σε δάσος στην Αγγλία, φτιάχνοντας έναν παραμυθένιο κόσμο.

Ο 59χρονος μηχανικός και σχεδιαστής Ρόμπιν Γουάιτ, το 2010, καθώς είχε στα χέρια του ένα παλιό κομμάτι από σύρμα, συνειδητοποίησε ότι ήταν ένα καλό υλικό για κατασκευές και ξεκίνησε να δημιουργεί απλές ανθρώπινες φιγούρες.

Μία φωτογραφία που είχε τραβήξει από ένα δάσος στην περιοχή του, η οποία απεικόνιζε το φως να διαπερνά τα δέντρα σχηματίζοντας τη μορφή μίας νεράιδας, αποτέλεσε την έμπνευση για τα μετέπειτα έργα του.

Ξεκίνησε να δημιουργεί εντυπωσιακά γλυπτά νεράιδων από σύρμα, τα οποία εγκατέστησε στον κήπο του και στην περιοχή κοντά στο οικόπεδό του, συχνά χρησιμοποιώντας περιστρεφόμενα βάθρα.

Σχεδόν δέκα χρόνια αργότερα, τα βίντεο από τις δημιουργίες του έχουν κάνει εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ρόμπιν ολοκλήρωσε αρκετές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός «παραμυθένιου μονοπατιού» που δημιούργησε σε συνεργασία με το ίδρυμα Άγριας Ζωής του ΣτάφορντσαΪρ, σε ένα δάσος της περιοχής.

Tags:
δάσος, βίντεο, Αγγλία, μέταλλο, γλυπτό, καλλιτέχνης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK