07:15 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Συχνοί επισκέπτες των πόλεων και των χωριών της Σιβηρίας έχουν γίνει οι αρκούδες, οι οποίες εντοπίζονται συχνά στους δρόμους από ανθρώπους.

Σχεδόν ένα μηνά μετά την παρουσία μιας αρκούδας σε πόλη της Σιβηρίας, η οποία είχε αποφασίσει να κάνει μια βόλτα στους δρόμους και επιτέθηκε και σε έναν άνθρωπο, ένα ακόμα μεγαλόσωμο ζώο μαγνητοσκοπήθηκε να κυκλοφορεί στο κέντρο μιας πόλης της Σιβηρίας.

Η αρκούδα εντοπίστηκε να τρέχει σε δρόμο της πόλης Γιένισεφσκ, μια πόλη με πληθυσμό περίπου 18.000 κατοίκους. Σε βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε από οδηγό, φαίνεται το άγριο θηρίο να κινείται μπροστά από το αυτοκίνητο, πριν στρίψει και κατευθυνθεί εκτός δρόμου, κατευθυνόμενη προς κάποια σπίτια.

​Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αρκούδα τρόμαξε από ένα όχημα περιπολίας και έτρεξε προς ένα αστυνομικό τμήμα, αλλά αποφάσισε να κατευθυνθεί προς την αντίθετη πλευρά και τελικά ξέφυγε μέσα στα δάση.

Δεν έχει διευκρινιστεί πώς το ζώο κατάφερε να κυκλοφορήσει στους δρόμους της πόλης, αλλά ορισμένοι υποστηρίζουν πως ίσως ήθελε απλώς να εξερευνήσει νέες περιοχές.

Οι αρκούδες στη Ρωσία, περιστασιακά κυκλοφορούν σε πόλεις και χωριά, αναζητώντας τις περισσότερες φορές τροφή. Τον περασμένο μόλις μήνα, μια αρκούδα που εθεάθη στην πόλη Γιάροσλαβλ, επιτέθηκε σε άνδρα, ο οποίος αναγκάστηκε να νοσηλευτεί.

Tags:
viral βίντεο, βίντεο, άγριο ζώο, ζώο, Ρωσία, Σιβηρία, Αρκούδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK