21:09 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
Videoclub

«Τα ανδρικά γεννητικά όργανα δεν ήταν κάτι που με έλκυε»: Οι άνδρες που αγάπησαν τρανς στην Ταϊλάνδη

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Η Ταϊλάνδη είναι γνωστή ως η χώρα των χαμόγελων, αλλά επίσης για την κοινότητα των τρανς, ή όπως είναι γνωστές στην Ασία, ladyboys. Δύο άνδρες βρήκαν τον έρωτα εκεί και τώρα έχουν μία αμοιβαία συντροφική σχέση. Απορρίπτοντας τα στερεότυπα και τα ταμπού, περιγράφουν τη σχέση τους με τις τρανς συντρόφους τους.

Κανείς δεν μπορεί να ορίσει τι θα ακολουθήσει η καρδιά του.

Ο Ντέιβιντ και ο Γουόρεν βρήκαν τον έρωτα στην Ταϊλάνδη και τώρα έχουν μία αμοιβαία συντροφική σχέση με γυναίκες τρανς.

Οι δύο άντρες αγνοούν τις προκαταλήψεις του κόσμου και τα ταμπού και περιγράφουν τη σχέση τους με την τρανς σύντροφό τους, ή ladyboy, όπως αποκαλούνται στην Ασία.

«Έμαθα για το τρίτο φύλο και μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Φυσικά, το γεγονός ότι έχουν πέος και ανδρικά γεννητικά όργανα δεν ήξερα πραγματικά πως να το αντιμετωπίσω αυτό. Δεν ήταν κάτι που με προσέλκυε» αναφέρει ο Ντέιβιντ που είναι σε σχέση με την Άνι.

Πολλοί κρίνουν τη σχέση τους σχολιάζοντας ότι είναι ομοφυλόφιλος, όμως αυτός δεν δίνει σημασία στα ταμπού και τις προκαταλήψεις. «Αν θέλεις να θεωρείς ότι είμαι γκέι, αν σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα – εντάξει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Γουόρεν γνώρισε την Σάνια δύο χρόνια μετά την επέμβασή της. Η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα και προσαρμόστηκαν και οι δύο σε έναν διαφορετικό μέχρι τότε τρόπο ζωής. Όπως αναφέρουν και οι δύο, είναι πολλοί ευτυχισμένοι.

«Δεν υπάρχουν απότομες αλλαγές διάθεσης, δεν έχει ορμόνες που τις προκαλούν. Δεν έχουμε αυτή την περίοδο του μήνα που είναι ταμπού. Γελάει αληθινά με τα ίδια πράγματα με τα οποία γελάω και εγώ» περιγράφει ο Γουόρεν.  

Τα ladyboys αποτελούν κομμάτι της νυχτερινής ζωής της Ταϊλάνδης και παρόλο που η κοινότητα των transgender είναι μεγάλη, αντιμετωπίζουν περιθωριοποίηση, δυσκολίες, εκμετάλλευση και καταπίεση στην κοινωνία.

Και όπως στις περισσότερες χώρες, η οικονομία τους στρέφει στην βιομηχανία του σεξ.

Όπως περιγράφει η Μουμού, οι τρανς στη χώρα δεν έχουν πολλές διεξόδους καθώς οι περισσότεροι τομείς είναι «κλειστοί» για τους ομοφυλόφιλους και τα transgender άτομα.

«Οι μόνοι τομείς που είναι ανοικτοί για τους ομοφυλόφιλους, ανεξάρτητα από το πως ντύνονται ή την εμφάνισή τους, είναι η βιομηχανία της μόδας, της ομορφιάς και ο χώρος του θεάματος. Αν δεν μπουν στη μόδα ή στο θέαμα, πρέπει να γίνουν, στη χειρότερη περίπτωση, ιερόδουλες» αναφέρει.

Οι δύο άνδρες πάντως έχουν βρει την ευτυχία και όπως υποστηρίζουν, η ζωή δεν πρέπει να περιορίζεται σε κουτιά και σε προκαταλήψεις. Ο κάθε άνθρωπος βρίσκει το δικό του μονοπάτι.

Tags:
σχέση, Ταϊλάνδη, βίντεο, τρανσέξουαλ, τρανς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK