13:12 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
Videoclub

Όταν οι μεγάλοι αποδοκιμάζουν τις προσπάθειες των παιδιών

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι ιστορίες δύο μικρών κοριτσιών, τα οποία δεν περίμεναν ποτέ οι ζωγραφιές τους να προκαλέσουν τις αντιδράσεις των γειτόνων τους.

Δάκρυα γέμισαν τα μάτια ενός μικρού κοριτσιού όταν είδε τη ζωγραφιά που με τόσο κόπο έφτιαξε στο πεζοδρόμιο να χάνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, επειδή δεν άρεσε στη γειτόνισσα

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις ΗΠΑ και ο λόγος που η ενοχλημένη γειτόνισσα πήρε το λάστιχο και έσβησε τη ζωγραφιά του μικρού κοριτσιού, ήταν επειδή το σχέδιο του παιδιού δεν ταίριαζε στην αισθητική της.

Η μητέρα του κοριτσιού όσο κι αν προσπάθησε, δεν κατάφερε να αλλάξει τη γνώμη της ενοχλημένης γυναίκας.

Μια παρόμοια ιστορία ξετυλίχθηκε και στην Αλαμπάμα, όταν ένα άλλο κοριτσάκι σκέφτηκε να ομορφύνει τα πεζοδρόμια της γειτονιάς της με μερικές ζωγραφιές.

Προς μεγάλη της έκπληξη, η νεαρή Κένεντι έπειτααπό λίγες ημέρες έλαβε μια επιστολή από την ένωση ιδιοκτητών ακίνητων στην οποία αναγράφονταν τα ακόλουθα: «Θα σας ήμασταν ευγνώμονες αν καθαρίζατε το πεζοδρόμιο και στο μέλλον σταματήσετε τη χρήση της κιμωλίας και κάποιων άλλων υλικών που λερώνουν το πεζοδρόμιο».

Ο λόγος που εστάλη η επιστολή είναι πως τέτοιου είδους ζωγραφιές «ρίχνουν» την αξία των ακινήτων της περιοχής.

Η θλίψη στα μάτια του παιδιού ώθησε τη μητέρα του να δημοσιεύσει την ιστορία της κόρης της στο διαδίκτυο. Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες βρέθηκαν χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι πήραν τον μέρος της μικρής Κένεντι, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει μαζί της ο πρόεδρος της ένωσης, για να της ζητήσει συγγνώμη.

Το πρόβλημα άραγε είναι οι κιμωλίες;

Tags:
διαδίκτυο, viral βίντεο, βίντεο, ΗΠΑ, ζωγραφική, ζωγραφιά, παιδί, παιδιά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK