10:03 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
Videoclub

Μαθητές ανακυκλώνουν χαρτί και παλιά βιβλία για να βοηθήσουν αδέσποτα σκυλάκια

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

«Δίνω χαρτί για ανακύκλωση, βοηθώ το καταφύγιο ζώων», αυτό ήταν το σύνθημα των εθελοντών μαθητών στην πόλη Κοπέισκ, στο Τσελιάμπινσκ, όταν ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν παλιά περιοδικά, εφημερίδες και άλλα προϊόντα χαρτιού για να τα δώσουν για ανακύκλωση, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν τα αδέσποτα σκυλιά.

Τα παιδιά, παρόλο που είναι περίοδος καλοκαιρινών διακοπών, δουλεύουν σκληρά και συγκεντρώνουν χρήματα μέσω αυτής της φιλανθρωπικής δράσης για να αγοράσουν τροφή για αδέσποτα ζώα.

«Λοιπόν, εδώ συλλέξαμε τα απορρίμματα χαρτιού. Τώρα πρέπει απλώς να παραδώσουμε, να πάρουμε τα χρήματα και να αγοράσουμε τροφή για τα ζώα με αυτά τα χρήματα. Και μπορείτε ήδη να πάτε στο καταφύγιο» αναφέρει ο 10χρονος Παβέλ Νικίτιν, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση σχετικά με τη φιλανθρωπική αυτή πρωτοβουλία στα κοινωνικά δίκτυα.

Ένα τοπικό καταφύγιο αδέσποτων σκύλων περιμένει με ανυπομονησία τους μαθητές, οι οποίοι δεν φέρνουν μόνο τροφή, αλλά περνούν χρόνο με τα ζώα και παίζουν μαζί τους.

Η Πολίνα Γκορλάντσεβα, η νεότερη από τους μικρούς εθελοντές ελπίζει και ονειρεύεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους.

Στο μέλλον, οι μαθητές σκοπεύουν να βοηθήσουν όχι μόνο καταφύγια για αδέσποτα ζώα, αλλά και άτομα με αναπηρίες και ηλικιωμένους.

Tags:
ανακύκλωση, Ρωσία, σκύλοι, αδέσποτα, βίντεο, μαθητές, παιδιά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK