12:18 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
Videoclub

Μουρλορώσος αποφάσισε να «ντύσει» το αμάξι του με... νουντλς - Βίντεο

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Υπάρχει ένας τυπάκος στη Ρωσία -και συγκεκριμένα στο Μαγκνιτογκόρσκ- που είναι πασίγνωστος στο ίντερνετ με το ψευδώνυμο «Θείος Βαλέρα».

Αυτός ο τύπος αποφάσισε να κάνει κάτι... έξαλλο για να εξαπλώσει τη δημοφιλία του. «Έντυσε» το αμάξι του με... νουντλς! Πώς του ήρθε δεν έχει σημασία, ωστόσο, μια ματιά στο βίντεο που έφτιαξε αξίζει την προσοχή σας. Ο λόγος για τον περίφημο στη Ρωσία, «Θείο Βαλέρα».

Ο «Θείος Βαλέρα» έκατσε και το έκανε όλο αυτό μαζί με τον γιο του. Οι δυο τους χρειάστηκαν περίπου τρεις μέρες για να καλύψουν το παλιό Mitsubishi Galant VR4 με νουντλς. Χρειάστηκαν 1.140 πακέτα διάφορων ειδών νουντλς, 10 κολλητικές ταινίες και 120 κόλλες!

«Εγώ, μαζί με τον μικρό μου γιο, Βίτια, φτιάξαμε ένα αυτοκίνητο από πακέτα νουντλς και το ονομάσαμε Lapshina (Ζυμάξι). Κάποιος από εσάς θα πει ότι ο "Θείος Βαλέρα" είναι τρελός, ενώ άλλος θα ζηλέψει τη δημιουργία μας! Δεν έχετε δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Το αμάξι είναι εντελώς καλυμμένο με νουντλς» εξήγησε.

Οι followers του «Θείου Βαλέρα» περιμένουν τώρα τι θα σκαρώσει στη συνέχεια.

Αρκετοί είναι μάλιστα εκείνοι που ανησυχούν για την... ασφάλεια του Lapshina και αν θα καταφέρει να τη βγάλει... καθαρή -κυριολεκτικά- λόγω των περιστεριών. Κρίνοντας όμως από το γεγονός ότι ο «Θείος Βαλέρα» έχει τραβήξει ήδη τρία βίντεο και το αμάξι δεν φαίνεται να έχει πάθει κάτι, μάλλον τα πουλιά έχουν αποφασίσει ότι δεν εμπνέονται και τόσο από τα ζυμαρικά.

Tags:
αυτοκίνητο, ίντερνετ, viral βίντεο, viral, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK