20:42 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
Videoclub

Με μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε φέτος η καθιερωμένη ετήσια κρουαζιέρα σαδομαζοχιστών

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Περίπου 200 λάτρεις του S&M συμμετείχαν φέτος στην καθιερωμένη κρουαζιέρα που διοργανώνεται στη Γερμανία, η οποία όμως αυτή τη χρονιά ήταν προσαρμοσμένη στα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό.

Απέπλευσε και φέτος το «Καράβι των Βασανιστηρίων» (Torture Ship) από το Φρίντριχσχαφεν στη Γερμανία, για την ετήσια κρουαζιέρα των σαδομαζοχιστών.

Αυτή τη χρονιά όμως, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το «παρών» έδωσαν περίπου 200 λάτρεις του S&M, αντί των 600 που συνήθως συμμετείχαν στην κρουαζιέρα.

Το ταξίδι που αρχικά είχε αναβληθεί, πραγματοποιήθηκε τελικά, με το πλοίο να αναχωρεί από το Φρίντριχσχαφεν, εφαρμόζοντας παράλληλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας, τόσο με τη χρήση μάσκας όσο και με την τήρηση των αποστάσεων, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Οι συμμετέχοντες, ντυμένοι με τα ανάλογα ρούχα και αξεσουάρ επιβιβάστηκαν για την ετήσια ερωτική κρουαζιέρα τους, η οποία αυτή τη φορά όμως δεν θα περιλαμβάνει φετιχιστικά events και πάρτι επί του πλοίου λόγω των μέτρων ασφαλείας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο διοργανωτής της ετήσιας κρουαζιέρας S&M εδώ και 25 χρόνια, Τόμας Σίγκμουντ, φέτος «απλά θα φορούν μάσκες, λάτεξ, ασυνήθιστα ρούχα, ρούχα που σίγουρα δεν θα θέλατε να φοράτε καθημερινά σε εστιατόρια, καφετέριες ή στον δρόμο».

Πολλοί συμμετέχοντες φέτος αποφάσισαν να μην πάρουν το ρίσκο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και να περιμένουν για την επόμενη χρονιά, όπου θα είναι διαθέσιμο το πλήρες πακέτο της κρουαζιέρας.

Το εισιτήριο για το ταξίδι ανάμεσα στο Φρίντριχσχαφεν και την Κόνσταντς ήταν 67 ευρώ για τον κάθε συμμετέχοντα.

Tags:
μέτρα προστασίας, μέτρα ασφαλείας, πανδημία, κορονοϊός, βίντεο, σαδομαζοχισμός, Γερμανία, κρουαζιέρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK