02:20 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
Videoclub

Νεογέννητος βραδύποδας απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς του

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Υπέροχες οικογενειακές στιγμές καταγράφηκαν στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου. Ένας αξιαγάπητος νεογέννητος βραδύποδας βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς του και αρχίζει να εξοικειώνεται με το νέο περιβάλλον.

Ένας διδάκτυλος βραδύπους, που ονομάστηκε «Τρούφα», γεννήθηκε στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου και, όπως φαίνεται, λατρεύει να βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας του.

Το μωρό βραδύποδας γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου και αφού πέρασε τις πρώτες μέρες της ζωής του ψηλά στα δέντρα με τη μαμά του, έχει αρχίσει ήδη να ξεθαρρεύει και να προσπαθεί να εξερευνήσει το περιβάλλον γύρω του.

Το φύλο του νεογέννητου δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Το μωρό είναι ο πέμπτος απόγονος του ζευγαριού των βραδύποδων Μέριλιν και Λέαντερ.

Οι διδάκτυλοι βραδύποδες είναι νυκτόβια θηλαστικά που προέρχονται από τη Νότια Αμερική. Θεωρούνται σύμβολο της οκνηρίας, καθώς κινούνται πολύ αργά, όμως είναι πολύ καλοί αναρριχητές.

Για έξι μήνες μένουν προσκολλημένοι στις μητέρες τους οι οποίες προετοιμάζουν και μαθαίνουν τα μικρά να μετακινούνται από κλαδί σε κλαδί.

Tags:
νεογέννητο, βίντεο, Λονδίνο, Ζωολογικός Κήπος, ζώα, άγρια ζώα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK