00:44 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
Videoclub

Velomobile: Γρήγορο, απλό και φιλικό στο περιβάλλον για καθημερινές μετακινήσεις

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας επιχειρηματίας από την Ουκρανία προτείνει μία εύκολη, απλή και φιλική στο περιβάλλον λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις. Η πρότασή του δεν είναι άλλη από το velomobile.

Ο Αλεξέι Γκάνσιν από την Ουκρανία προτείνει μία διαφορετική λύση στους συμπολίτες του, για να κάνουν πιο εύκολα και άνετα τις μετακινήσεις τους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στη προστασία του περιβάλλοντος. 

Ο Ουκρανός επιχειρηματίας, όταν μετακόμισε στην επαρχία πήρε την απόφαση να ανοίξει ένα εργαστήρι κατασκευής οχημάτων τύπου velomobile, για γρήγορες και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις.

Τα «έξυπνα» οχήματα του Γκάνσιν είναι μονοθέσια και μπορούν να φτάσουν τα 35 με 40 χιλιόμετρα την ώρα.

«Το velomobile με το οποίο ταξιδεύω είναι το κύριο μέσο μεταφοράς μου, κάθε φορά που πηγαίνω κάπου μόνος μου ή μεταφέρω ένα μικρό φορτίο. Αυτό είναι. Πηγαίνω στο περιφερικό κέντρο με αυτό ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, ακόμη και τον χειμώνα» λέει ο δημιουργός.

Μέχρι στιγμής τα velomobiles του Γκάνσιν δεν διατίθενται προς πώληση, αλλά στο μέλλον σχεδιάζει να αναπτύξει κι άλλο την ιδέα του, ώστε να είναι διαθέσιμα και στο κοινό.

Tags:
επιχειρηματίας, μετακινήσεις, Ουκρανία, όχημα, viral βίντεο, βίντεο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK