21:37 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
Videoclub

Άδειασαν δύο τόνους μύδια έξω από κυβερνητικό κτίριο καταγγέλλοντας τα μέτρα για τον κορονοϊό

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στη Λιλ και οι εργαζόμενοί του άδειασαν δύο τόνους μύδια έξω από κυβερνητικό κτίριο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση λόγω του κορονοϊού στον χώρο της εστίασης.

Μπροστά σε μια απρόσμενη ενέργεια προχώρησε ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στη γαλλική πόλη Λιλ, ο οποίος μετέφερε με το βανάκι του δύο τόνους μύδια, τα οποία και άδειασε μαζί με τους εργαζόμενούς του έξω από κτίριο της κυβέρνησης. 

Ο επιχειρηματίας προχώρησε σε αυτή την κίνηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που έχει λάβει η γαλλική κυβέρνηση για τον χώρο της εστίασης εν μέσω της πανδημίας για τον νέο κορονοϊό.

Η κίνηση διαμαρτυρίας διοργανώθηκε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «La Chicoree», ο οποίος ανακοίνωσε πρώτα το γεγονός στο Facebook λέγοντας, ότι το κλείσιμο των εστιατορίων στις 12 είχε ως αποτέλεσμα δύο τόνοι μυδιών να μείνουν απούλητοι.

Εδώ και λίγες ημέρες, όλοι οι χώροι εστίασης στη Λιλ είναι υποχρεωμένοι να κλείνουν τα μεσάνυχτα, ως μέτρο προστασίας για την COVID-19.

Tags:
πανδημία, Γαλλία, COVID-19, κορονοϊός, εστιατόρια, βίντεο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK