07:05 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
Videoclub

Ο άνδρας με τη «μαγνητική» προσωπικότητα - Κάνει οποιοδήποτε αντικείμενο να κολλάει πάνω του

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αμπολφάζλ Σαμπέρ Μοχτάρι έχει μία μοναδική ικανότητα να κάνει οποιοδήποτε αντικείμενο να κολλάει πάνω του, χρησιμοποιώντας, όπως ισχυρίζεται, μόνο τη δύναμη του μυαλού του.

Ο 51χρονος Ιρανός μπορεί να κολλήσει στο σώμα του οποιοδήποτε αντικείμενο, από κουτάλια και λαχανικά, μέχρι καπό αυτοκινήτου και λούτρινα αρκουδάκια και ισχυρίζεται ότι δεν χρησιμοποιεί κανένα άλλο τέχνασμα αλλά αποκλειστικά τη δύναμη του μυαλού του.

Ο Αμπολφάζλ συνήθιζε να εξασκεί αυτή του την ικανότητα από παιδί, όμως είχε σταματήσει για χρόνια μέχρι που η κόρη του τού έδειξε το βίντεο από έναν Ινδό που κόλλαγε κουτάλια στο σώμα του.

Θεωρεί ότι αυτή του η ικανότητα δεν είναι τυχαία. Όπως αναφέρει, «είμαι τηλεκινητικός, αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιώ τη δύναμη του μυαλού μου, αυτά τα αντικείμενα δεν έχουν κόλλα, εάν είχαν, δεν θα κόλλαγαν μόνο σε μένα».

«Είναι πλήρως υπό τον έλεγχό μου. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσω, το ενεργοποιώ ή το απενεργοποιώ» προσθέτει.

Ο μαγνητισμός του σώματος έχει απορριφθεί ευρέως από τους επιστήμονες οι οποίοι αναφέρουν ότι είναι απλώς αποτέλεσμα υπερβολικά κολλώδους δέρματος, συμπέρασμα που κατέληξαν έπειτα από πειράματα με μαγνητικά πεδία.

Tags:
μέταλλα, μαγνητικό πεδίο, άνδρας, Ιράν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK