06:08 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
Videoclub

Παππούς αυτοκτόνησε για ένα φυτό κάνναβης που βρέθηκε στον κήπο του

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας ηλικιωμένος βρέθηκε να κατηγορείται για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, όταν μετά από ανώνυμη καταγγελία η αστυνομία βρήκε ένα φυτό κάνναβης στον κήπο του, με το οποίο τάιζε τα κουνέλια του. Ο παππούς δεν γνώριζε καν ότι ήταν παράνομο και καθώς δεν άντεξε τις κατηγορίες, αυτοκτόνησε.

Ο 85χρονος από το χωριό Ναρτκαλά στη Ρωσία είχε στον κήπο του ένα φυτό κάνναβης που χρησιμοποιούσε για να ταΐζει τα κουνέλια του.

Ο ηλικιωμένος δεν ήξερε ότι το φυτό ήταν παράνομο και γι’ αυτόν τον λόγο όταν μετά από μία ανώνυμη καταγγελία, ήρθε η αστυνομία στο σπίτι του για έρευνα έμεινε έκπληκτος.

Η αστυνομία έκανε κατάσχεση στο φυτό και κάλεσε τον ηλικιωμένο για κατάθεση όπου τον πίεσαν να υπογράψει κάποια έγγραφα και να ομολογήσει, καταγράφοντας στις κατηγορίες και «χρήση ναρκωτικών».

Ο παππούς δεν άντεξε τις ψευδείς κατηγορίες και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως ο δικηγόρος του θεωρεί ότι τον παγίδευσαν.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, είχαν λάβει μια ανώνυμη καταγγελία, όμως ο δικηγόρος αμφιβάλει για αυτό.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε αφήσει δύο μικρά σημειώματα.

Στο ένα αποχαιρετούσε την οικογένειά του και δήλωνε ότι ήταν αθώος και στο άλλο έγραψε τα τελευταία του λόγια προς τη γυναίκα του: «Αντίο, αγαπημένη μου».

Tags:
αστυνομία, ναρκωτικά, κάνναβη, βίντεο, ηλικιωμένος, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK