00:47 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
Videoclub

Καλλιτέχνης «πολεμά» τον κορονοϊό με μάσκες εμπνευσμένες από το «Mortal Kombat»

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας καλλιτέχνης, λάτρης του θρυλικού «Mortal Kombat», αποφάσισε να δημιουργήσει μάσκες προστασίας εναντίον του κορονοϊού εμπνευσμένες από το βιντεοπαιχνίδι.

Ο Χεράρδο Ρούσο, ένας Αργεντίνος που ζει στο Μεξικό, αποφάσισε να δημιουργήσει μάσκες προστασίας προσώπου εμπνευσμένες από το θρυλικό βιντεοπαιχνίδι «Mortal Kombat», για να ενθαρρύνει τη χρήση τους στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού.

«Αυτό ξεκίνησε σαν διασκέδαση, ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα κατέληγε να γίνει δουλειά, ξεκίνησα να το κάνω για τον εαυτό μου», αναφέρει ο Ρούσο.

«Μοντέλα σαν αυτά, έχουν ήδη μία διαδικασία καλουπώματος στο χέρι πάνω σε μία κούκλα που διαρκεί δύο με τρεις ώρες και στη συνέχεια αφήνονται να στεγνώσουν για τουλάχιστον 12 ώρες. Έπειτα προχωρούμε στη βαφή, μετά στο βερνίκι, να εφαρμόσουμε το ύφασμα, και να το, έτοιμο να παραδοθεί», πρόσθεσε περιγράφοντας τη διαδικασία κατασκευής των μασκών.

Για μεγαλύτερη προστασία από τον κορονοϊό, ο καλλιτέχνης συνιστά στους πελάτες του να φορούν κάτω από τη μάσκα μία υφασμάτινη.

Tags:
βιντεοπαιχνίδι, καλλιτέχνης, Μεξικό, μάσκα, μάσκα προστασίας, υφασμάτινη μάσκα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK