21:37 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
Videoclub

Πρόβατο κατοικίδιο βοηθά τον ιδιοκτήτη του να ξεπεράσει την κατάθλιψη

VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Γνωρίστε τη Ρεβέκκα, ένα πρόβατο κατοικίδιο που βοηθά τον ιδιοκτήτη της να ξεπεράσει την κατάθλιψη και έχει γίνει σταρ στην παραλία της Ιπανέμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Όταν ο Εβιλάζιο, ένας τραπεζικός από το Ρίο ντε Τζανέιρο, άρχισε να εμφανίζει σημάδια κατάθλιψης, ο ψυχοθεραπευτής του τον συμβούλεψε να πάρει ένα κατοικίδιο, το οποίο θα τον βοηθούσε να μειώσει το στρες και να μην αισθάνεται μοναξιά.

«Η Ρεβέκκα, το πρόβατο, ήρθε στη ζωή μου κατά τη διάρκεια μίας φάσης κατάθλιψης που περνούσα» ανέφερε ο Εβιλάζιο.

«Όταν ήμουν παιδί, είχα ένα πρόβατο που το λέγανε Σαμπρίνα. Αρχικά σκεφτόμουν για σκύλο, όμως καθώς είχα εκείνη την εμπειρία σαν παιδί, σκέφτηκα να αποκτήσω ένα πρόβατο» προσθέτει.

Ο άνδρας αναφέρει ότι το να έχει ένα πρόβατο για κατοικίδιο τον έχει βοηθήσει πολύ λόγω της φιλικής του διάθεσης και της ήρεμης φύσης του.

Η Ρεβέκκα συνοδεύει παντού στις βόλτες του τον Εβιλάζιο και εκτός από ένας πολύτιμος φίλος, έχει γίνει η σταρ της παραλίας της Ιπανέμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς όλοι θέλουν να τη φωτογραφίσουν και να τη χαϊδέψουν.

Σύμφωνα με τον Εβιλάζιο, η Ρεβέκκα τον βοήθησε να αρχίσει να κοινωνικοποιείται και να αλληλεπιδρά ξανά με τους ανθρώπους.

Tags:
κατάθλιψη, βίντεο, κατοικίδιο, Βραζιλία, Ρίο ντε Τζανέιρο, πρόβατο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK