04:11 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Ένας 78χρονος ελέφαντας από το Κουτούρ της Ινδίας, αναμένεται να καταχωρηθεί στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες, ως ο γηραιότερος ελέφαντας στον πλανήτη.

Στην επαρχιακή πόλη Κουτούρ της Ινδίας πέρασε όλη του τη ζωή ο 78χρονος Σομάν. Πρόκειται για τον ίσως γηραιότερο ελέφαντα που έζησε στη Γη. 

Ο 78χρονος Σομάν αναμένεται να καταγραφεί στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες, καθώς εκτιμάται πως είναι ο γηραιότερος ελέφαντας στον κόσμο, ή τουλάχιστον στην περιοχή της Ασίας και της Αφρικής, σύμφωνα με το γραφείο της «Karela's Forest».

Ο Σομάν ζει στο κέντρο αποκατάστασης ελεφάντων του Κοτούρ, στη συνοικία Θιρουβανανθαπούραμ της Νότιας Ινδίας, μαζί με άλλους 15 ελέφαντες.

Αν και σε αυτή την ηλικία, ο ελέφαντας βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Εκτός από ένα μικρό πρόβλημα με την όραση στο δεξί του μάτι, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Οι αρχές του κέντρου έχουν στη διάθεσή τους αποδείξεις για την ηλικία του, τις οποίες και σκοπεύουν δώσουν στον οργανισμό των ρεκόρ Guinness, έτσι ώστε ο Σομάν να καταγραφεί στην ιστορία των ελεφάντων.

Tags:
καταφύγιο, Ινδία, ζώα, ρεκόρ Γκίνες, ρεκόρ, ελέφαντας, viral βίντεο, βίντεο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK