14:04 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας νεαρός άνδρας από το Νοβοσιμπίρσκ στη Ρωσία αποφάσισε να κάνει ένα ασυνήθιστο επάγγελμα. Αναλαμβάνει τον ρόλο του «εγγονού» σε ηλικιωμένους ασθενείς σε μία κλινική.

Μία κλινική αναζητούσε έναν υποψήφιο για μία πολύ ιδιαίτερη θέση εργασίας: να εκτελεί τον ρόλο του εγγονού σε ηλικιωμένους ασθενείς.

Ο Γενάντι Ιλαριόνοφ αμέσως συνειδητοποίησε ότι αυτή η δουλειά ήταν ιδανική για αυτόν, καθώς λατρεύει να εργάζεται και να επικοινωνεί με παιδιά και ηλικιωμένους.

«Μου αρέσει να επικοινωνώ με τους ανθρώπους, να τους περιποιούμαι, να μιλώ μαζί τους. Και πάντα βγαίνει με κάποιο τρόπο φυσικά, γιατί με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του άποψη για τον κόσμο. Ειδικά με τους ηλικιωμένους και τα μικρά παιδιά, είμαι καλός στην επικοινωνία γιατί όλοι χρειάζονται σημασία» αναφέρει ο Γενάντι.

Ο Ιλαριόνοφ στο νέο αυτό καθήκον του απασχολείται τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Έχει αναλάβει ασυνόδευτους ασθενείς που έρχονται συνήθως από άλλες μονάδες ή ιδρύματα.

Αποστολή του ως «εγγονός» είναι να ηρεμεί τους ασθενείς πριν από κάποια επέμβαση, να τους υποστηρίζει ψυχολογικά και να τους αποσπά την προσοχή για να μην αγχώνονται.

Γι’ αυτό και ο Γενάντι διαβάζει ακόμη και ποίηση στους ηλικιωμένους, οι οποίοι εκφράζουν τις ευχαριστίες και την εκτίμησή τους με χειροκροτήματα.

Tags:
δουλειά, εργασία, εγγονός, βίντεο, ασθενείς, κλινική, ηλικιωμένοι, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK