02:46 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Παρά τη νέα αύξηση των κρουσμάτων στη Βραζιλία και τα μέτρα που βρίσκονται ακόμη σε ισχύ, εκατοντάδες πολίτες αψήφησαν τους περιορισμούς και συνέρρευσαν στις δύο εμβληματικές παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι διάσημες αμμουδιές της Κοπακαμπάνα και της Ιπανέμα στη βραζιλιάνικη μητρόπολη πλημμύρισαν, χθες Κυριακή, με κόσμο που θέλησε να κάνει ένα μικρό «διάλειμμα» από τον κορονοϊό.

Οι παραθεριστές της Κυριακής απόλαυσαν το νερό, τον ήλιο και τα παιχνίδια στην άμμο, αγνοώντας, ωστόσο, το μέτρο της κοινωνικής αποστασιοποίησης και τις μάσκες.

Κι αυτό ενώ τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα της Λατινικής Αμερικής σημειώνουν νέα αύξηση.

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, η Βραζιλία μετρά πάνω από 7,5 εκατομμύρια κρούσματα κορονοϊού και 196.000 θανάτους.

Μόνο στο κρατίδιο τού Ρίο ντε Τζανέιρο έχουν καταγραφεί 436.000 μολύνσεις και 25.608 νεκροί από την COVID-19.

Εν τω μεταξύ, η πανδημία της COVID-19 συνεχίζει την εξάπλωσή της σε ολόκληρο τον πλανήτη και, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία, έχουν καταγραφεί -μέχρι στιγμής- περισσότερες από 85 εκατομμύρια επιβεβαιωμένες μολύνσεις σε 191 χώρες, με τις ΗΠΑ να είναι η περισσότερο πληγείσα χώρα τόσο σε κρούσματα όσο και σε θανάτους. 

 

Tags:
video, βίντεο, Βραζιλία, COVID-19, κορονοϊός, κολύμπι, παραλίες, Ρίο ντε Τζανέιρο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK