02:05 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 40
Βρείτε μας

Μια εφιαλτική περιπέτεια έζησε ένας 7χρονος στη Ρωσία που απήχθη από άνδρα και έζησε αιχμάλωτός του για δύο μήνες.

Τα ίχνη του μικρού Σαβέλι χάθηκαν στις 28 Σεπτεμβρίου ενώ γύριζε στο σπίτι του από το σχολείο, στο χωριό Γκόρκι, της επαρχίας Βλαντίμιρ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του παιδιού. Ωστόσο, μεσολάβησαν 52 ημέρες έως ότου οι γονείς του 7χρονου να μάθουν νέα του.

Aποδείχτηκε πως το παιδί τους βρισκόταν μόλις 20 χιλιόμετρα μακριά από την οικογενειακή εστία, αιχμάλωτο ενός 26χρονου ύποπτου για παιδοφιλία.

Ο Ντμίτρι Κοπύλος, 26 χρόνων και κάτοικος του χωριού Μακαρίκα, επίσης της επαρχίας Βλαντίμιρ, ήταν αυτός που είχε απαγάγει τον Σαβέλι και τον κρατούσε στο σπίτι του.

Στις 10 Νοεμβρίου και χωρίς πρότερη ενημέρωση, αστυνομικοί στις ΗΠΑ κατάφεραν να ταυτοποιήσουν πιθανή σχέση μεταξύ ενός διαβόητου χρήστη του Darknet και της απαγωγής στη Ρωσία.

Αμέσως, ειδοποίησαν την Ιντερπόλ που με τη σειρά της ενημέρωσαν τις ρωσικές αρχές. Όπως αποδείχτηκε, η ελπίδα δεν είχε ακόμη χαθεί.

Λίγο αργότερα, άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας έκαναν έφοδο στο σπίτι του 26χρονου όπου και εντόπιζαν σώο και αβλαβή τον Σαβέλι.

Όπως εξηγεί στην τηλεοπτική κάμερα η θεία του αγοριού, ο 26χρονος δεν είχε βλάψει με κάποιον τρόπο τον μικρό, ωστόσο, σύμφωνα με τα μηνύματά του στο Darknet σκόπευε να τον κακοποιήσει.

Όπως δε, μαρτυρούν τα στοιχεία της οργάνωσης «LisaAlert», ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια που εντοπίζεται σώο αγνοούμενο παιδί μετά από διάστημα δύο μηνών.

 

Tags:
video, βίντεο, Ρωσία, επιχείρηση διάσωσης, Interpol, μαθητής, παιδόφιλος, απαγωγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK