09:10 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένα πραγματικό θαύμα συνέβη για ένα αξιαγάπητο αδέσποτο τυφλό λαμπραντόρ την παραμονή Πρωτοχρονιάς: βρήκε τη ζεστασιά σε ένα νέο σπίτι και μία θέση σε μία οικογένεια που τον αγαπά πραγματικά.

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες μετακόμισαν από το χωριό και εγκατέλειψαν τον Μάρλεϊ σε ένα άδειο σπίτι.

Ευτυχώς για αυτόν, βρέθηκε από κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν και τον μετέφεραν στο καταφύγιο προστασίας για αδέσποτα Ντόμπρι Ντβορ στο Κεμέροβο της Ρωσίας.

Η ιδιοκτήτρια του καταφυγίου Βαλεντίνα Τσάρεβα ανησυχούσε ότι λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, καθώς στο κέντρο φιλοξενεί πάνω από 200 σκυλιά, δεν θα μπορούσε να αφιερώσει αρκετό χρόνο και να δώσει τη φροντίδα που χρειάζεται στον Μάρλεϊ.

Ωστόσο έκανε ότι πέρναγε από το χέρι της, όμως σύντομα βρέθηκε μία οικογένεια που ήθελαν να υιοθετήσει και να φροντίσει το λαμπραντόρ.

Ο Μάρλεϊ είχε πρόβλημα όρασης, όμως στο καταφύγιο ξεκίνησε θεραπεία για τα μάτια του. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο της κλινικής, πλέον ο κίνδυνος να χάσει πλήρως την όρασή του μειώνεται καθώς, όπως φαίνεται από τη θεραπεία, οι ιστοί των ματιών του ζώου αποκαθίστανται σταδιακά.

Η Ιρίνα Αρουτιουνιάν, η νέα ιδιοκτήτρια του τυχερού λαμπραντόρ, λέει ότι ο Μάρλεϊ προσαρμόστηκε στις νέες συνθήκες μέσα σε λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την ίδια, ο σκύλος μπορεί να διακρίνει μεγάλες σιλουέτες, αντιδρώντας σε ανθρώπους που περνούν, αν και σκοντάφτει πάνω σε μικρά αντικείμενα και μερικές φορές περπατά στο διαμέρισμα «κατά μήκος των τοίχων».

Πλέον ο Μάρλεϊ απολαμβάνει τη νέα του ζωή, είναι γεμάτος ενέργεια και βρήκε ένα σπίτι που πραγματικά τον αγαπούν.

Tags:
Ρωσία, ζώα, υιοθεσία, οικογένεια, αδέσποτα, βίντεο, τυφλός, σκύλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK