08:25 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 40
Βρείτε μας

Ένας σκύλος βρέθηκε κολλημένος στον πάγο στους -54 βαθμούς Κελσίου στη Γιακουτία. To ταλαιπωρημένο ζώο ήταν ακινητοποιημένο, με τα τέσσερα πόδια του να έχουν κολλήσει στον πάγο. Ο σκυλάκος διασώθηκε από εργαζόμενους νοσοκομείου της περιοχής οι οποίοι του έδωσαν και ένα νέο σπίτι.

Ένας σκύλος βρέθηκε παγωμένος στον δρόμο από εργαζομένους του κεντρικού περιφερειακού νοσοκομείου στο χωριό Τσουραπτσα στη Γιακουτία, ενώ η θερμοκρασία βρισκόταν στους -54 βαθμούς Κελσίου.

Τα μπροστινά και τα πίσω πόδια του ζώου είχαν καλυφθεί με πάγο, με αποτέλεσμα ο σκυλάκος να έχει ακινητοποιηθεί στον δρόμο.

Με έναν λοστό, κατάφεραν να σπάσουν τον πάγο γύρω από τα πόδια του ταλαιπωρημένου ζώου και να το απελευθερώσουν.

Μετά τη διάσωσή του, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου μετέφεραν τον σκύλο και του παρείχαν την απαραίτητη φροντίδα, τον ζέσταναν και τον τάισαν.

«Με έναν συνάδελφο πήγαμε και πήραμε έναν γάντζο. Σπάσαμε τον πάγο, και τα τέσσερα πόδια είχαν κολλήσει στον πάγο», ανέφερε ένας από τους άνδρες που έσωσαν τον σκύλο.

Την επόμενη ημέρα ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική όπου οι γιατροί διέγνωσαν ήπια κρυοπαγήματα στα πόδια του.

Η περιπέτεια του σκύλου είχε αίσιο τέλος. Μετά τη θεραπεία και την ανάρρωσή του, βρήκε ένα νέο σπίτι, καθώς ένας συνάδελφος των ανθρώπων που τον έσωσαν τον υιοθέτησε.

Tags:
ζώα, βίντεο, νοσηλευτές, πάγος, Ρωσία, επιχείρηση διάσωσης, διάσωση, σκύλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK