20:55 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 31
Βρείτε μας

Έντονες αντιδράσεις και κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε μια YouTuber η οποία αποφάσισε να κάνει πλάκα στο αγόρι της κρύβοντας το αναπηρικό αμαξίδιό του στο σπίτι και μετά ανέβασε το βίντεο με την αντίδρασή του στο κανάλι τους.

Το ζευγάρι έχει ένα κανάλι στο YouTube όπου συχνά ανεβάζουν διάφορα βίντεο όπου κάνουν πλάκες ο ένας στον άλλο και μετρά αρκετές χιλιάδες ακόλουθους.

«Έκρυψα το αναπηρικό αμαξίδιο του φίλου μου για να δω την αντίδρασή του… “ΕΚΛΑΨΕ”» είχε ως τίτλο το βίντεο της Μια, το οποίο έγινε viral στα social media με τους χρήστες να αποδοκιμάζουν έντονα τη νεαρή.

Στο επίμαχο βίντεο, η Μία κρύβει το αναπηρικό αμαξίδιο του Κέιλεν ενώ αυτός κοιμάται.

Στη συνέχεια τον ξυπνά και αυτός ψάχνει στο σπίτι να το βρει ενώ σέρνεται στο πάτωμα και η κοπέλα του τον παρακολουθεί ατάραχη.

Στο τέλος ο Κέιλεν, εγκαταλείπει την προσπάθεια και αρχίζει να κλαίει.

Όταν η Μία του επιστρέφει το αμαξίδιο, αυτός εκνευρισμένος της λέει ότι το «παράκανε με τα παιχνίδια».

Το βίντεο προκάλεσε δημόσια κατακραυγή, με τους χρήστες να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την «πλάκα», κατηγορώντας τη Μία ότι ο σκόπιμος εμπαιγμός ενός ατόμου με αναπηρία αποτελεί κακοποίηση.

Ο Κέιλεν υποστήριξε τη Μία ενάντια σε όλη αυτή την κατακραυγή, γράφοντας στο Twitter ότι όχι μόνο εγκρίνει το βίντεο αλλά ότι ο ίδιος το επεξεργάστηκε και το ανέβασε στο κανάλι τους.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «πρέπει όλοι σας να σταματήσετε να αντιμετωπίζετε εμάς τους ανθρώπους με αναπηρία σαν να είμαστε εύθραυστοι».

«Καταρχάς ήταν μία πλάκα» αναφέρει και «είμαι απόλυτα καλά με αυτό. Αγαπώ την κοπέλα μου και αυτή με αγαπά. Δεν θα έκανε ποτέ τίποτα που να με πληγώσει προσωπικά έτσι».

Εσείς τι νομίζετε;

Tags:
αναπηρία, αντιδράσεις, φάρσα, YouTuber, YouTube, βίντεο, αναπηρικό αμαξίδιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK