18:11 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Οι κάτοικοι της Βόρειας Οσετίας πέρασαν με επιτυχία ένα τεστ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Με συλλογική προσπάθεια συγκέντρωσαν πάνω από 200.000 ρούβλια (περίπου 2.200 ευρώ) για έναν φοιτητή από τη Γουινέα που έμεινε ορφανός και δεν μπορούσε να πληρώσει για τις σπουδές του.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Μαμάντου Αμπντουλάγε Ντιλάο έχασε τους γονείς και τη μία αδερφή του σε ένα τροχαίο δυστύχημα, ενώ η δεύτερη αδερφή του παραμένει στην εντατική στο Ντακάρ.

Ο νεαρός φοιτητής Φαρμακευτικής στην Ιατρική Ακαδημία της Βόρειας Οσετίας, δεν μπορούσε να επιστρέψει σπίτι του γιατί μετά το ατύχημα ένας συγγενής του πούλησε την οικογενειακή περιουσία, ενώ δεν είχε πλέον χρήματα για να ζήσει σε ξένη χώρα και είχε χρέη από φοιτητικό δάνειο.

Οι συμφοιτητές του, μόλις έμαθαν για τη δύσκολη κατάσταση του Μαμάντου, απηυθύναν έκκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό ώστε ο νεαρός φοιτητής να μπορέσει να πληρώσει τα έξοδα για δύο ακόμη χρόνια σπουδών.

Χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση, ο νέος απέκτησε την ευκαιρία να συνεχίσει τις σπουδές του στο Ινστιτούτο και να παραμείνει στη Ρωσία.

Ο Μαμάντου σχεδιάζει τώρα να βρει δουλειά και να ανταποδώσει τη βοήθεια που του προσφέρθηκε.

Tags:
βίντεο, κάτοικοι, αλληλεγγύη, Ρωσία, φοιτητής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK