06:47 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ένα ρακούν τρύπωσε στο καπό ενός αυτοκινήτου κοντά στο αεροδρόμιο στη Μόσχα, για να προστατευτεί από το κρύο. Όταν ο χνουδωτός επισκέπτης ανακαλύφθηκε, η επιχείρηση για την απομάκρυνσή του από τη μηχανή του αυτοκινήτου δεν ήταν και τόσο εύκολη υπόθεση!

Οι μηχανικοί μιας εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων βρήκαν ένα ρακούν που είχε τρυπώσει στη μηχανή ενός οχήματος για να προστατευτεί από το κρύο, κοντά στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο στη Μόσχα.

Οι προσπάθειές τους να προσελκύσουν τον χνουδωτό επισκέπτη έξω από την κρυψώνα του ήταν μάταιες, καθώς το ρακούν δεν έλεγε να εγκαταλείψει τη «φωλιά» του. Έτσι η εταιρεία κάλεσε επαγγελματίες για να προσπαθήσουν να το πιάσουν.

«Νωρίς το πρωί άρχισαν οι προσπάθειες να βγάλουν το ρακούν και στο τέλος, με τη βοήθεια ενός γερανού που παρείχε το αεροδρόμιο, καταφέραμε να σηκώσουμε το αυτοκίνητο, να φτάσουμε το ρακούν, να το πιάσουμε και να το βάλουμε σε ένα κλουβί», ανέφερε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, Ουλιάνα Σμόλσκαγια.

Μετά από την περιπέτειά του, ο Ντέλικ, όπως ονόμασαν το ρακούν, μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο για εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του. Η εταιρεία σκοπεύει να «υιοθετήσει» το ρακούν και να αναλάβει τη φροντίδα του.

Tags:
Ρωσία, Μόσχα, κρύο, αυτοκίνητο, βίντεο, ρακούν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK