16:51 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIDEOCLUB
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Πριν από οκτώ χρόνια, οι γιατροί είπαν στον Σάιμον Κίντλεϊσαϊντς ότι δεν θα περπατούσε ξανά, εξαιτίας ενός όγκου στον εγκέφαλο. Ο 36χρονος δεν το έβαλε κάτω. Πέντε χρόνια αργότερα, τερμάτισε στον Μαραθώνιο του Λονδίνου και σήμερα με την βοήθεια ενός εξωσκελετού, θα περπατήσει 180 χιλιόμετρα.

O 36χρονος πατέρας τριών παιδιών, αποφάσισε με τη βοήθεια του εξωσκελετού να περπατήσει 180 χιλιόμετρα μέσα στον Φεβρουάριο για να συγκεντρώσει χρήματα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας.

Η φιλοδοξία του είναι να περπατά περίπου 6,5 χιλιόμετρα την ημέρα, όσο του επιτρέπει η μπαταρία του εξωσκελετού.

Ο Σάιμον Κίντλεϊσαϊντς ήταν ο πρώτος άνθρωπος με παράλυση που ολοκλήρωσε τον μαραθώνιο του Λονδίνου, μετά την παραχώρηση του εξωσκελετού.

Αρχικά, σχεδίαζε να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζονταν για να αγοράσει τον εξωσκελετό, περίπου 115.000 ευρώ, σε περίοδο πέντε ετών μέσω εκδηλώσεων και φιλανθρωπιών.

Ωστόσο μετά από μία συνέντευξή του μετά τον μαραθώνιο, ένας μυστηριώδης ευεργέτης αγόρασε τον εξωσκελετό για τον Σάιμον, που σύμφωνα με τον ίδιο του άλλαξε τη ζωή.

Πριν δεν πίστευε ότι θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια του ξανά, όμως τώρα αυτή η στολή του πρόσφερε νέες δυνατότητες και ευκαιρίες στη ζωή.

Το μοναδικό πράγμα που μετανιώνει;

Το ότι διάλεξε τον μήνα Φεβρουάριο για την πρόκληση!

Tags:
προσθετικά, Περπατάει, βίντεο, αναπηρία, παράλυση, Μεγάλη Βρετανία, Βρετανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK