02:19 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένα ζευγάρι από τον Καναδά που ετοιμαζόταν να μετακομίσει ανακάλυψε ένα ξεχασμένο δελτίο λοταρίας, που σε λίγο καιρό έληγε. Το τυχαίο εύρημα τούς χάρισε μισό εκατ. δολάρια Καναδά.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρια από τη Βρετανική Κολομβία στον Καναδά πακέταρε τα υπάρχοντά του για να μετακομίσει και παραλίγο να πετάξει ένα τυχερό δελτίο Λόττο, που ήταν έτοιμο να λήξει.

Τελικά, το συγκεκριμένο δελτίο χάρισε στο ζευγάρι 500 χιλ. δολάρια Καναδά, δηλαδή περίπου 338 χιλ. ευρώ, σύμφωνα με την Abbotsford News.

Το τυχερό δελτίο βρισκόταν μέσα σε ένα κουτί στην αποθήκη του ζευγαριού εδώ και μήνες. Λίγο πριν τη μετακόμιση του αντρόγυνου, ο άντρας έλεγξε το περιεχόμενο του κουτιού για να δει τι θα κρατήσει και τι θα πετάξει, αφού το ζευγάρι επρόκειτο να μετακομίσει.

Το δελτίο ήταν έτοιμο να λήξει και ο άντρας το έδωσε στη γυναίκα του για να τσεκάρει μήπως και κερδίζει τίποτα.

«Ο Ρόμπερτ βρήκε το δελτίο και το έδωσε σε μένα. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να μείνει αποθηκευμένο μέχρι να λήξει», ανέφερε η γυναίκα στο UPI.

«Θα ξεπληρώσουμε τμήμα του χρέους μας, αλλά στα σίγουρα θα σκεφτούμε αν θα μετακομίσουμε ξανά, αυτή τη φορά κάπου όπου θα έχουμε ένα κομμάτι γης, ανέφερε η γυναίκα.

Tags:
Καναδάς, λόττο, τυχερό παιχνίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK