03:18 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια φάλαινα δολοφόνος εντοπίστηκε έξω από τις βόρειες ακτές του Ισραήλ, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές των τοπικών ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, το επιβλητικό θαλάσσιο θηλαστικό εντόπισαν δύτες της υπηρεσίας Φύσης και Πάρκων και ένα σκάφος βγήκε στα ανοιχτά για να καταγράψει σε βίντεο την όρκα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η φάλαινα δολοφόνος κολυμπούσε σε απόσταση μόλις 1,4 χλμ από τις ακτές, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές των αξιωματούχων.

Ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, πιστεύεται πως πρόκειται για την ίδια όρκα που εθεάθη να κολυμπά νωρίτερα έξω από τις ακτές του Λιβάνου.

Η συγκεκριμένη όρκα πιστεύεται ότι ξεκίνησε το ταξίδι της από την Ισλανδία του 2018, σύμφωνα με την Marie-Thérèse Mrusczok, επικεφαλής της ισλανδικής οργάνωσης Orca Guardians, που ταυτοποίησε τη φάλαινα δολοφόνο από τα χαρακτηριστικά σημάδια στο κεφάλι της.

«Αυτή είναι η μακρύτερη γνωστή διαδρομή που έχει ταξιδέψει φάλαινα δολοφόνος, με απόσταση πάνω από 8.000 χλμ., απλά απίστευτο!», σχολίασε η περιβαλλοντική οργάνωση σε σχετική ανάρτηση στο Facebook.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Ισλανδία, φάλαινα, Ισραήλ, όρκα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK