20:28 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ενοχλημένος από τις μέλισσες που έβγαιναν διαρκώς από το σύστημα εξαερισμού στο σπίτι του, ένας Αμερικανός ξήλωσε την ψευδοροφή κι έμεινε κόκκαλο από το θέαμα που αντίκρυσε.

Συγκεκριμένα, ένα Αμερικανός στην πόλη Ρίτσμοντ, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ ανακάλυψε ότι μέλισσες είχαν χτίσει μια τεράστια κυψέλη μέσα στην ψευδοροφή του σπιτιού του, όπως αναφέρει η υπηρεσία διαχείρισης κι ελέγχου άγριας ζωής, Virginia Wildlife Management and Control, στη σελίδα της στο Facebook.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων McClatchy, o Αμερικανός είχε ενοχληθεί από τις μέλισσες που έβγαιναν από το σπίτι που μόλις είχε νοικιάσει. Ζήτησε τη βοήθεια ενός ειδικούς και μαζί ανακάλυψαν χιλιάδες μέλισσες να κρύβονται πάνω από την ψευδοροφή στο σαλόνι του.

«Χρησιμοποιοήσαμε πριόνια για να κάνουμε μια τρύπα 3 μέτρων στο ταβάνι και μετά τη μεγαλώσαμε ακόμη περισσότερο. Η κυψέλη, απλά, δεν είχε τελειωμό», ανέφερε μέλος της περιβαλλοντικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, οι μέλισσες είχαν εγκατασταθεί πάνω από την ψευδοροφή, τουλάχιστον, εδώ και 2 χρόνια.

Ενώ στην περίπου 2,5 μέτρων μήκους κυψέλη ζούσαν περί τις 15.000 μέλισσες. Χαρακτηριστικό είναι ότι βρήκαν 45 κιλά μέλι εκεί.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Tags:
ΗΠΑ, Βιρτζίνια, μέλισσες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK