09:47 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Εκτός από την παγκόσμια ανησυχία που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει και μια καινούρια μόδα σε Διαδίκτυο και social media. To κορονό-πορνό, δηλαδή το πορνό με έμπνευση από την έξαρση του κορονοϊού Covid-19.

Συγκεκριμένα, υπάρχει έκρηξη στη δημοτικότητα ερωτικών βίντεο με πρωταγωνιστές που φορούν ιατρικές μάσκες και στολές προστασίας από τις λοιμώξεις, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, The Sun.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος έλκεται από το πορνό για τον κορονοϊό, με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι που φοβούνται ακόμη και τη σκιά τους αρέσκονται σε ταινίες τρόμου», σχολίασε η Spicy από το ερωτικό δίδυμο Spicy x Rice, που πρωταγωνιστούν σε τέτοια βίντεο πορνό με κορονοϊό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με το Vice, υπάρχουν ήδη περί τα 112 βίντεο με έμπνευση από την έξαρση της επιδημίας του κορονοϊού.

Το ερωτικό δίδυμο Spicy x Rice που πρωταγωνιστούν σε βίντεο πορνό με επίκεντρο τον κορονοϊό
© Φωτογραφία : Pornhub/Spicy x Rice
Το ερωτικό δίδυμο Spicy x Rice που πρωταγωνιστούν σε βίντεο πορνό με επίκεντρο τον κορονοϊό

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η έξαρση της πνευμονίας εξαιτίας του νέου στελέχους του κορονοϊού πρωτοεντοπίστηκε στη κινεζική πόλη Γουχάν, στα τέλη Δεκέμβρη κι έκτοτε έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ).

Δείτε το βίντεο:

Tags:
πορνό, PornHub, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK