13:13 03 ΙΟΥΛΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 01
Βρείτε μας

Ο νέος κορονοϊός έχει προκαλέσει παγκόσμια επιδημία, με τα κρούσματα να φτάνουν περί τις 100 χιλ. σε όλη την υφήλιο. Στην Ινδία, υπάρχουν μερικές δεκάδες ασθενείς και οι άνθρωποι εκεί έχουν αρχίσει τα γιατροσόφια για να προστατευτούν από τον ιό.

Σ’ αυτό το πλαίσιο και ο βουλευτής, Σαντζέι Γκούπτα, από την περιοχή του Λακσάρ προτείνει τις αρχαίες ινδουιστικές τελετουργίες και τα ούρα αγελάδας ως «ασπίδα» για τον κορονοϊό Covid-19.

«Η λατρεία με αρχαίες βεδικές τελετουργίες της ινδουιστική θρησκείας θα βοηθούσαν στο σκότωμα του θανατηφόρου κορονοϊού στον αέρα, ανέφερε ο Ινδός βουλευτής, σε βίντεο στα social media.

«Νωρίτερα οι άνθρωποι σ΄ αυτή τη χώρα συνήθιζαν να σκουπίζουν τα πατώματα των σπιτιών τους με κοπριά, καθώς πρόκειται για αποδεδειγμένο απολυμαντικό. Αλλά τώρα, οι άνθρωποι το έχουν ξεχάσει. Είμαι σίγουρος ότι εάν ξαναξεκινήσουν, ο ιός δεν θα μπει στα σπίτια τους. Πέρα από αυτό, οι άνθρωποι θα πρέπει επίσης να πίνουν ούρα αγελάδας για να εμποδίσουν τη μόλυνση από τον ιό, καθώς έχει μαγικές αντιικές ιδιότητες», συνέχισε ο Ινδός πολιτικός.

Δείτε το βίντεο:

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
αγελάδα, Ινδία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK