17:23 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Η επαρχία Λοπ Μπούρι στην Ταϊλάνδη έγινε το θέατρο μιας τεράστιας μάχης με εκατοντάδες πεινασμένες μαϊμούδες για μια και μόνο μπανάνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο τσακωμός έλαβε χώρο ανάμεσα σε δύο διαφορετικές αντίπαλες συμμορίες μαϊμούδων, τις μαϊμούδες του ναού και τις μαϊμούδες της πόλης.

«Έμοιαζαν περισσότερο με άγρια σκυλιά παρά με μαϊμούδες. Τρελάθηκαν για ένα κομμάτι φαγητό. Δεν τις έχω ξαναδεί ποτέ έτσι επιθετικές», αναφέρει ο χρήστης των social media που ανέβασε το βίντεο με τον άγριο καβγά, όπως αναφέρει η Daily Mail.

«Νομίζω ότι οι μαϊμούδες ήταν πολύ, πολύ πεινασμένες. Συνήθως υπάρχουν πολλοί τουρίστες και τις ταΐζουν, αλλά τώρα δεν υπάρχουν και τόσοι πολλοί, λόγω του κορωνοϊού», αναφέρει ο Σασαλούκ Ρατανατσάι.

Ειδικότερα, το δραματικό βίντεο δείχνει εκατοντάδες μαϊμούδες να τρέχουν στο δρόμο, προτού αρχίσουν στο κυνήγι μια μαϊμού, που σύμφωνα με τις αναφορές κρατούσε μια μπανάνα. Η ποιότητα του βίντεο δεν επιτρέπει τη διαπίστωση του καταπόσο η μαϊμού κατόρθωσε να κρατήσει τη μπανάνα της.

Δείτε τα βίντεο:

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ταϊλάνδη, μπανάνα, μαϊμού
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK