14:35 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Ο κορονοϊός έχει μετατρέψει την Ιταλία σε χώρα-φάντασμα, καθώς τα χιλιάδες κρούσματα της φονικής πανδημίας έχουν αναγκάσει τον κόσμο να μένει σε εθελοντική καραντίνα και κανείς να μην κυκλοφορεί στους άλλοτε πολύβουους δρόμους.

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί, προσπαθώντας να νικήσουν την αναγκαστική μοναξιά, έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν στα μπαλκόνια και στα παράθυρα των σπιτιών και να τραγουδούν τις νύχτες.

Τα βίντεο για τα τραγούδια του κορονοϊού κάνουν το γύρο του Διαδικτύου και των social media, αφενός γεμίζοντας συγκίνηση τους χρήστες για όσα περνούν οι Ιταλοί συνάνθρωποί τους κι αφετέρου μεταδίδοντας σε όλη την υφήλιο το μέγεθος και τη σκληρότητα των συνεπειών της πανδημίας.

Πλέον, είναι εύκολα αντιληπτό πως ο φονικός κορονοϊός δεν είναι διόλου δύσκολο να χτυπήσει και τη δική τους πόρτα, απομονώνοντας τους κι αυτούς από τη ζωή και την καθημερινότητα, που άλλοτε θεωρούσαμε δεδομένες.

Παρόμοιες εικόνες είχαμε δει πριν λίγο καιρό από την πόλη Γουχάν της Κίνας, όπου πρωτοεντοπίστηκε ο κορονοϊός Covid-19. Και εκεί οι απομονωμένοι Κινέζοι κάτοικοι έβγαιναν στα μπαλκόνια τους και τραγουδούσαν, προσπαθώντας να ξορκίσουν τον κορονοϊό και τη μοναξιά.

Δείτε το βίντεο:

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
τραγούδια, Ιταλία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK