08:42 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Οι γάτες Σφίγγες δεν έχουν τρίχωμα με αποτέλεσμα να μην αρέσουν σε όλους, όμως μία συγκεκριμένη έχει γίνει η απόλυτη σταρ του Instagram και από πολλούς θεωρούνται ως η πιο τρομακτική γάτα στον κόσμο.

Ο γατούλης Ξερντάν μένει στην Ελβετία, είναι 6 ετών και είναι καλυμμένος με ζάρες από την κορφή μέχρι τα νύχια. Η εμφάνισή του έχει ωθήσει αρκετούς χρήστες του Διαδικτύου να συγκρίνουν τον γατούλη με κάμπια, εξωγήινο ή ακόμη και με ανθρώπινο εγκέφαλο.

Παρά την αγριωπή του όψη, η ιδιοκτήτριά του ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ένα γλυκό γατούλη, που του αρέσει να κοιμάται και να «μιλάει». Κάποιες φορές, οι άνθρωποι τον φοβούνται, αλλά είναι το ίδιο αξιολάτρευτο με κάθε άλλη γατούλα.

Ο Ξερντάν έχει και το δικό του λογαριασμό στο Instagram, με ήδη περισσότερους από 25 χιλ. ακολούθους. Παρά το γεγονός ότι μοιάζει τόσο φοβιστικός, η αφεντικίνα του είναι σίγουρη ότι όσοι τον συναντήσουν θα τον αγαπήσουν από την πρώτη στιγμή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

View this post on Instagram

dear friends, sorry that you have heard nothing from me for so long time! but our phone was broken, and we couldent go to the account, but i am fine and everything is ok! now i am very happy i can speak with you all again...big hugs xherdan🌸🌷💕💗💓💞💝🐛 happy monday friends👙have a great week and a lot of happyness🌸🌷🌺kissy xherdan 🔥🐛#xherdancat #xherdanthenakedcat #xherdan • • • #sphynxhouse #sphynxlair #sphynxmyworld #sphynxunlimited #sphynx_feature #sphynxofinstagram #sphynxcat #sphynxcommunity #sphynxtagram #sphynxcorner #sphynxsquad #petsofinstagram #catsofinstagram #sphynxmoments #sphynxbreeder #nakedcat #nakedcats #nakedcatsofinstagram #sphynxworldwide #sphynxcat

A post shared by 🎀 Xherdan the naked Cat 🎀 (@xherdanthenakedcat) on

Tags:
γάτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK